| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Koncert ... - 03/07/2002 09:25
Czy ktos z forum wybiera sie na koncert Joe Cockera ?? ja nie wiem jescze sie zastanawiam , bilety troche drogie 30 zeta jak dla mnie i stanie na murawie to trtoche do kitu jest ale to koncert nie mecz
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koncert ... - 03/07/2002 13:31
pytanie: ilu piłkarzy kupi gondor za pieniądze uzyskane z koncertu?
a) 4
b) 3
c) 2
d) 1
e) ani jednego , pieniądze pójdą na wybudowanie toru żużlowego a Pogoń poleci !
TYLKO POGOŃ!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: Koncert ... - 03/07/2002 15:03
pierwsze słysze zeby pieniadze były przekazane dla Pogońi , pieniadze chyba ida na miasto i takie tam ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koncert ... - 05/07/2002 09:33
wqrzyło mnie troche ze ludzie maja stac na MURAWIE !!! chyba pogieło tych organizatorow co to polanke se znalezli ? to jest stadion I ligowego klubu piłkarskiego i ten klum musi gdzies grac , a jak mozna sie domyslic wparowanie paru tys osob na murawe znaczaca ja zniszczy , chyba za maja jakis plan do budowy nowej murawy czy czegos w tym stylu - watpliwe ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koncert ... - 06/07/2002 16:56
fajnie to wygladało ? wszyscy siedzieli ? duzo osob stało na murawie ? jak tam J.cocker i r.rynkowski ?
|
|
|
|
|
Odp: Koncert ... - 06/07/2002 19:42
rynkowski w standarcie pospiewal troche.a J.C JA WIEM WIELKIM FANEM NIE JESTEM ALE SPIEWAL FAJNY SHOW BYL BO LUDZIE SIE BAWILI.ludzi bylo duzo trybuny zapelnione i murawa prawie cala .jakby na mecze tyle chodzilo to by bylo zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koncert ... - 08/07/2002 11:42
najlepszy był Personal Jesus przed koncertem no i to, że nie tak dawno więcej osób przychodziło na Pogoń (20 tyś) niż na Jurka Spaniela (15 tyś)
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
- 1
-
|