|
|
Mistrzostwa Świata Korea - Japonia 2002 - 24/06/2002 20:33
Przebiegaja one pod znakiem skandalu , jakim jest przekupstwo sedziów , czy nie mam racji ?
Do tych mistrzostw po 4 latach specjalnie sie przygotowywałem , a tu takie jajco , 4 lata temu ogladałem wszystki mecz , podkreslam wszystkie i miałem z tego ogromna satysfakcje , walka piekne gole zero przekupstwa (przynajmniej , jak dla mnie nie było tego widac) a tu w koreii ... az mi obrzydła piłka nozna , no nie tak na maxa , ale teraz widac ze wszystko kreci sie tylko , podkreslam TYLKO wokól pieniedzy !!!
Pierwsze co mnie zaskoczylo negatywnie to polsat , widac ze nie zna sie za bardzo na piłce noznej ale chce zarobic i to ostro , musiałem kupic dekoder , niestety - duzy wydatek i musiałem zrezygnowac i paru rzeczy ale co z tego , przeciez mistrzostwa swiata sa raz na cztery lata , opłaci sie !!! - tak wtedy myslałem a tu jajeczko 
Mecze korei moze dosyc ładne - ale wszyscy wiemy co robia / robili sedziowie
Kilka innych meczow tez było dziwnych . Straciłem wiekszosc satysfakcji z ogladania meczów na tych mistrzostwach , wydatek na dekoder niestety sie nie zwrocił
Ale co zrobic prawdziwy kibic zawsze kibicuje , zostaje jeszcze tylko POGOŃ !!! 
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|