| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Albin Mikulski trenerem Pogoni - 14/06/2002 09:40
Dzisiaj w drukowanej wersji Kuriera napisali że Albin jest już trenerem Portowców. Kurasowi zaporoponowano posade II trenere lub trenerea juniorów.
Mam nadzieje że Kuri zostanie...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 14/06/2002 09:55
Macieq nie życz tak źle Kurasowi. Bardzo mi się spodobła wzmianka SASa w PS. Kuras współpracował z Mikulskim i najlepiej wie jakto wyglądało. Sądzę, że nie chce drugi raz w to wchodzić. W wywiadzie z Mikulskim jak zwykle bije narcyzm i nie dostrzeganie swoich wad. Ten człowiek nie potrafi się przyznać do swoich błędów. Myślę, że niestety będziemy mieli okazję nie raz się o tym przekonać.
A Mario myślę, że to wyjątkowa osobowość, bardzo uczciwy człowiek. Może momentami za bardzo. Bo wiele rzeczy wie o panu M., ale niestety nie chce o tym głośno mówić. Współczuję asystentowi Mikulskiego, który będzie odpieprzał całą robotę za Mikulskiego, ponieważ on będzie zajęty wywiadami i poprawianiem swojego Image.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 14/06/2002 10:50
kresus0 chodzilo mi o to że bardzo szanuje Maria i chciałbym żeby został. a te propozycje to wzielem z gazety
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 14/06/2002 11:00
Macieq w porządku. Myślę, że większość z nas szanuje Maria i tymbardziej boli fakt jego zmiany. A fakt, że nie zgodził się na asystenta Mikiego oceniam bardzo pozytywnie, widocznie najlepiej wiedział co robi. Słuchaj w PS jest wywiad z Mikim, który wypowiada się na temat lojalności i jakgdyby stwierdza, że Mario nie był w stosunku do niego lojalny bo znim nie odszedł. Tylko on zapomina, że Mario to od 20 lat jest zwiazany z Pogonią i nie przychodził razem z nim, żeby razem z nim czuł się zobowiązany odejść. Ale tak jak wcześniej wspomniałem, miałem okazję osobiście poznać pana M. to typowy narcyz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 15/06/2002 10:09
kover jesteś chorągiewką. Tylko nienormalny może sądzić, że Kuras niczego nie osiągnął, tytuł v-ce mistrza kraju, zagwarantowanie I ligi na kolejny sezon w spartańskich warunkach, to mało. To w takim razie czym może pochwalić się narcyz Mikulski. Spuszczeniem Orlenu, wyssaniem ze środków Polonii. Jeśli myślisz tymi kategoriami i doceniasz czyjeś szulerstwa, a nie zasługi sensu stricto to może będziesz miał powód do docenienie Mikulskiego i tym razem w Pogoni, jak zostawi Gondora z torbami.
Porozmawiamy o tym za jakieś 2 miesiące.
|
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 15/06/2002 10:22
Albin mikulski juz na pewno jest trenerem Pogońi od nowego sezonu , mario juz nim niestety nie jest ... nie mamy co płakac mikulski tez jest swietnym trenerem pamietam jak grala druzyna za jego kadencji ... kurasa mi troche szkoda , bo tyle zrobił dla Pogońi , ale pewnie w klubie zostanie i to jest na plus ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 15/06/2002 10:56
> A ja wolę Mikulskiego!! Kuras jak gdzieś napisałem niczego nie osiagnął a Albin
> coś może !! 3mama kciuki za Pana Trenerze
kover!!! Brak slow, zero szacunku dla ciebie za te slowa!!! Moze jeszcze wolisz Baniaka, Leszka, Polonie, albo Orlen
P.S. A to Mikulski sie zdziwi, bo zapewne spodziewa sie milego powitania na Twardowskiego, a jedyne co uslyszy to zapewne... MARIUSZ!!! KURAS!!! I ewentualne gwizdy pod swoim adresem za niektore wypowiedzi.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Albin Mikulski trenerem Pogoni - 15/06/2002 11:49
Kover a moze nie wiesz dlaczego Lorens odszedł? Dlatego bo chłopcy byli strasznie skłóceni z sobą i tylko Kuras mógł to jeszcze jakoś ułożyć. A po drugie to właśnie on postawił Jurka na nowej pozycji i trafił w tym w dziesiątkę.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|