Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Polska - Portugalia 0:4 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8960 dni

Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 15:21
Grali słabo,
Bez ambicji,
Nie strzelali w światło bramki,
Umieli tylko faulowac,

4:0 - wynik mowi sam za siebie

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 15:42
no jakies tam ambicje pod koniec były , akcja kryszałowicza (według mnie najlepszy gracz na boisq , oczywiscie z polski ;) a ogólnie polska nie grała az tak zle , jak to było z meczu z korea , tylko jak to mówił lubanski nie mieli wogóle w obydwu meczach zadnych sytuacji (czystych) strzeleckich !!! to juz nie ta sama reprezentacja co ta w eliminacji :( cos mi sie wydaje ze im troche woda sodowa do głowy stuknęła ...

NIC SIE NIE STAŁO !!! POLACY NIC SIE NIE STAŁO !!! :(

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 20:04
Żenada.Wypukali nas jak baranów.Chociaż wole jednak takie 4:0 niż te 2:0 z Koreą.A i ostudzić rozgrzane główki naszych gwiazdek czas przyszedł.Szkoda że na mundialu.Nie mamy druzyny.I tak bywa.Jednego tylko nie mogę zrozumieć.Co na boisku do k... nędzy robił A.BĄK!!!To co wyrabia ł na boisku ten patafian to woła o pomstę do nieba!!!Każda piła zmarnowana.Poprawnie w miarę grali Kryszał,Krzynówek,Świerczewski,tak sobie Żewłakow (chyba Marcin)do zejścia też "tata".Reszta do wymiany na czele z olim...Najbardziej mnie zawiódł jednak Żurawski.Liczyłem na niego.Teraz niech pogra drugi garnitur.Z MAjdanem na czele.I Kuchrskim.Choć amerykanie nie wypuszczą szansy z rąk i wygrają bez problemu.Mój typ USA I miejsce II Portugalia.

wski
Kibic
Na forum od 8943 dni

**

Odp: Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 20:11
dopiero mam czas aby cos napisac, moze byc troche dlugie, mam nadzieje ze ktos to przeczyta i ze nie pisze sam sobie
znowu wstyd byc Polakiem... niestety zawiedli nasi wspaniali pilkarze
nie chodzi mi o to ze przegralismy, tylko o to w jakim stylu juz drugi mecz na mistrzostwa oddalismy rywalom
boli to co mowili i pilkarze i trenerzy przed mundialem, jechali po mistrzostwo, rozbudzili wielkie ambicje i emocje, moim zdaniem Engel powinien odejsc
popelnia karygodne bledy, uwazam ze tacy pilkarze jak kozminski, bak, obronca zewlakow czy zurawski dzis nie powinni grac, bo (poza bakiem) nie sprawdzili sie w pierwszym meczu.
nie od dzis jednak wiadomo ze Engel ma konszachty z Lubanksim i promuje pilkarzy ktorzy naleza do jego stajni.
Uwazam ze Engela powinno sie zwolnic ale tylko wowczas gdy ktos z zagranicy bylby trenerem, nie czarujmy sie trenerzy nasi jacy sa widzi kazdy, natomiast jesli mialby byc coachem ktos z kraju to pytanie powstaje kto?? dalej byloby to samo
Dzis zawiodla linia defensywna w calosci, to co portugalczycy wyprawiali z hajto i waldochem to skandal.. niestety tym Panom chyba trzeba juz powiedziec pa pa
Najbardziej jednak zawiodl mnie Dudek, od bramkarza swiatowej klasy, jednego z najlepszych na swiecie nalezy wymagac czegos wiecej. Tak naprawde nie obronil niczego wielkiego a powinien. Widzieliscie co dzis wyprawial bramkarz USA??? Masssakraaa!!!
W ostatnim meczu, z USa moim zdaniem powinien bronic Radek i dalej kilku graczy ktorzy jeszcze nie grali. Chociaz beda mieli w papierach zaliczony mecz na mundialu. mysle tu o Rzasie w 1-ym skladzie, a takze Kucharskim, Murawskim, Glowackim czy nawet Sibiku, a po mundialu malo czasu beda mieli nasi pilkarze do pierwszego meczu eliminacji ME i boje sie ze Engel dalej bedzie gral tymi pilkarzami co dzis sie skompromitowali....
tyle na dzis, juz ochlonalem...
pozdroo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
wski
Kibic
Na forum od 8943 dni

**

Odp: Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 20:36
i jeszcze jedno...
jutro w gazetach za to co pilkarze wygadywali o dziennikarzach to samo powinno pojawic sie na pierwszych stronach
a wiec PEDAŁY!!!!
bo kapusie to nie pasuje :)
pozdrooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 20:44
Dać sobie strzelić pierwszą bramkę w taki sam sposób, jak w meczu z Koreą to jest skandal, Hajto gwiazda w Bundeslidze w Reprezentacji jest słaby jak nigdy.
Nasze gwiazdy w obronie Wałdoch i Hajto to porażka!!!!! Zero szybkości !!
Cieszy tylko to że 4:0 a nie wyzej (btw. Niemcy 8:0)
Chciałem dodać także o grze Dudka, dzisiaj się niezbyt spisał
W meczu z USA !! Dać szansę Radkowi Majdanowi

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Polska - Portugalia 0:4 - 10/06/2002 22:21
Szkoda mi ich i to bardzo chlopaki grali jak mogli a tu takie dno. Wspolczoje im. A wy walicie jeszcze takie teksty jak ”przywitamy nasze dziewczyny na lotnisku” a moze sam bys zagral ???
Ponadto Dudek jest w slabej dyspozycji teraz powinien dac szanse Majdanowi przeciez grmy o nic.
Majdan jest dobrym bramkarzem mysle ze gdyby bronil zmienszyl by rozmiary porazki.
Gdyby sedzia uznal bramke to przy stanie 1:1 Polacy by nie przegrali tyle badz nawet by walczyli o zwyciestwo, a tak to sie zalamali, Portugalczycy wbili im jeszcze brame to juz wogole nasi sie zalamali. Sa poprostu zle przyfgotowani psychicznie !!
Engel powinien zrobic jakies zmiany. Majdan za Dudka, Rzasa za Zewlakowa, Kucharski za Olisadebe i ..... to chyba wszystko. Gra naszej reprezentacjii byla marna przybrali tylko jedna taktyke: dlugie pilki do Olisadebe a ten niech walczy. :~( trudno wracmy do domu. Ja w kazdym badz razie bede im kibicowal podczas meczu z USA.
Polska Bialo-Czerwoni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769235139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005