| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co ze znakiem Pogoni walczącej? - 10/05/2002 23:55
Czy nie powinniśmy przeprosic za urzycie P z kotwicą na łamach mediów? Jak by nie było wykorzystaliśmy znak który symbolizował walkę o Polskę i naród. Przecież bez problemu można było wymyśleć nowy znak czy logo. Ja się za to wstydze!!! Chwała tylko zawodnikom że bronią nas kibiców w tej kwesti!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co ze znakiem Pogoni walczącej? - 11/05/2002 15:15
jebac starych emerytów ! huj i,m w dupe , ja bede nosił zawsze koszulke Pogońi walczacej nawet gdyby mieli przyjsc i mi ja zdjac wlasnymi rekami !!!
POGOŃ WALCZĄCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBAC EMERYTÓW !!!!!!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Co ze znakiem Pogoni walczącej? - 11/05/2002 16:44
Nie, nie powinniśmy za nic przepraszać. Zrobiliśmy to, co uważaliśmy za słuszne. Uważam, że w tym temacie kombatanci szukają trochę dziury w całym. Ja dażę tych ludzi olbrzymią sympatią i żal mi, że nie potrafią nas zrozumieć. My nie zbeszcześciliśmy znaku PW, sprawiliśmy, że na nowo odżył. A ty rob pierdolnij sie w łeb! Ci jak ich nazywasz "emeryci" walczyli i gineli za naszą ojczyznę, także trochę szacunku baranie!
100%
|
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co ze znakiem Pogoni walczącej? - 12/05/2002 13:44
Ale emeryci to takze ludzie ktorzy nie brali udzialu w walce a uwazaja ze ten znak im sie nalezy. Ja jakbym powiedzial aby sie "emeryci" odjebali napisalbym o jakich emerytow mi chodzi. O tych co wyjebali !!!!!! A ci co walczyli za Polske i o Polske dla nich i dla nas to bije im brawo i chyle czola !!!! Ja nie mialem takiej okazji aby przyslozyc sie mojej ojczyznie. To tyle.
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
-
|