| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
serwis sms-owy - 09/05/2002 22:08
Polska Agencja Prasowa - robi przymiarki do uruchomienia serwisu sms-owego o nazwie "Pogoń".
Operatorzy to ew. ERA i PLUS.
Serwis w skali miesiąca to ok. 20 informacji na temat Pogoni, o Pogoni i o wszystkim co związane byłoby z klubem (wyniki ligowe, pucharowe,sparingi,zmiany - transfery,zapowiedzi gier,ciekawostki,inne). Napiszcie co o tym sądzicie - pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: serwis sms-owy - 10/05/2002 14:46
Ten serwis PAP na byc platny?? jak tak to chyba nie wchodze w "tą zabawe" !! Po co mam placic pieniadze za nic...bo najczesciej te wszystkie serwisy sms-owe nie chodza i smsy nie dochodzą!
czeasami do mnie doszlo PogońSMS...ale to tylko czasami....
Pozdr.
Ps. jak udoskonalicie te wasze uslugi to ...mozna zaplacic.....!
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
Odp: serwis sms-owy - 10/05/2002 14:47
Mysle ze ten serwis sms-owy jest genialnym pomyslem ale najlepiej jakby ktos z nimi wspolpracowal z szczecina moze serwis Pogoń.beep.pl by pomagalo zawsze tutejszy bedzie wiedzial wiecej na trening pojedzie itp.
Pogoń Walcząca
|
Pogoń Walcząca!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: serwis sms-owy - 10/05/2002 22:05
Usluga sms-owa beep.pl byla dobra przez pewien okres dostawalem sms-y codziennie ale pewnego dnia nie dostalem i juz tak zostalo do konca. Co sie stalo i dlaczego to nie wiem ? JuN kiedy to wraca ??
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: serwis sms-owy - 10/05/2002 23:45
Wzystko fajnie ale musimy znać więcej szczegułów. Kto będzie się tym zajmował i z kąd? Jak jest odpowiedzialny za to że smsy przestana do nas przychodzic? Na ile świerze to będą informacje? I tym podobne. APEL!!! Domagajmy się tego, tu chodzi o nasze pieniądze!!! Ni kupujmy kota w worku!!!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|