| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 24/04/2002 20:35
jak na razie jest 1:1 ja tez bym wolał zeby Legia była mistzzem ale wkurza mnie juz to całe gadanie Legia mistrz , Legia mistrz . a szczegolnie wqrzajacy sa komentatorzy anal+ i gola (tomaszewski ,dziekanowski itp. itd.) onie swiata nie widza poza Legia i polonia , Pogoń zagra (kiedys) dobry mecz to oni powiedza a: a udało im sie ale Legia to ... a polonia jeszcze lepiej ... chyba wiecie o co mi chodzi
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 25/04/2002 12:06
marioo pauko !! ale z ciebie lamus najpierw ukrywasz sie pod herbem Pogoni mowiac jaki to jestes kibic dumy pomorza a traz Legia stary zdecydoj sie !!!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 25/04/2002 13:21
Speed,
Tylko przez szacunek do Szczecina nie skomentuje tego "pauko"(pałko tak a-propos). Pomyliłeś osoby ... sprawdź sobie - odpowiadać nie musisz, pomyłki każdemu się zdarzają !!!
LEGIA MISTRZ !!!
LEGIA RULES !!!
|
LEGIA RULES !!!
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 25/04/2002 16:14
Tamten mario był np. przez jedno "o" , zresztą c.h.u.j., ja tam cieszę się z mistrzostwa Legii i tyle.
POGOŃ&LEGIA
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 25/04/2002 16:17
LEGIA MISTRZ! pozdrowka z Wa-wy i trzymajcie sie chlopaki!!!! Szkoda tego wyniku z tymi kurwami, ale juz teraz bedzie tylko lepiej!!!! Wpadajcie na fete w niedziele-pewna alcoholizacja!!!!!!!!!!!! LEGIA-POGON-ZAGLEBIE!!!
|
mati
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 26/04/2002 15:38
Jestem dumny z moich chłopaków. Zasłużyli na mistrza. Mam świadomość tego, że mają gorszy skład od Wisły, ale mamy lepszą drużynę. Czekałem 7 lat. Teraz wystarczy 4, 5 zawodników i możemy walczyć w przyszłym sezonie. Liczę na transfer Drumlaka, Dawidowskiego, Kukiełki i jakiegoś prawego pomocnika. Wtedy znowu powalczymy.
Szacunek dla chłopaków ze Szczecina!!!!!!!
|
hubi
|
|
|
|
|
|
|
Odp: czy legia mistrzem? - 26/04/2002 22:03
Drumlak ma zostac w Szczecinie !!! Kupcie sobie Zidana mario w takim razie sorka ale pauko zrobilem specjalnie bo tak fajnie wyglada 
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|