| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Postawa Stanewa - 20/04/2002 20:00
Bardzo mi sie podobalo to co powiedzial "..podam reke Dymkowskiemu.."
mam dla tego pana pelen szacunek !
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Postawa Stanewa - 20/04/2002 20:55
Wiesz co Sumak, zazwyczaj piszesz bardzo ciekawe i rzeczowe posty ale czasami jak cos pierd...iesz. Odpowiem Ci w nastepujacy sposob, byc moze wciaz zyje przeszloscia ale to co mysla o moim kubie kibice Lecha poprostu mi powiewa. Stawiam Wasz szacunek na rowni z klubami pokroju Huragana Podstomin czy tez Grzmiacej Brzesko. Smieszy mnie ten caly szum wokol waszego klubu, uwazam ze jestescie przereklamowani i jestem przekonany ze jak tylko Leszek przegra kilka pierwszych meczy, na stadionie przy ul.Bulgarskiej pozostanie (jak zawsze) garstka kibicow. Wasi kibice maja mentalnosc choragiewek - jak zawieje to lopocza a jak nie ma wiatru to ....
pozdr.
|
|
|
|
|
Odp: Postawa Stanewa - 20/04/2002 21:18
nie chce się mieszać w rozmowy szczecińsko-poznańskie, ale Pogoń kilka lat temu doświadczyła na własnej skórze "kibiców chorągiewek", w końcu były mecze, że stadion był pełen.
pozdro
cortes_SKS
|
cortes_SKS
|
|
|
|
Odp: Postawa Stanewa - 22/04/2002 00:24
McVeigh jak myślisz dlaczego oni śmierdzą na Naszym forum? Czyżby na ich własnych stężenie było już zbyt duże
Sumak, jak będziemy mieli ochotę pokonwersować z tobą to trafimy gdzie trzeba, a skoro już musimy cię tutaj tolerować to chociaż się zachowuj!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Postawa Stanewa - 22/04/2002 16:56
Sumak ja cos sie nie podoba to zaloz wlasna stronke i wasne forum i tam sobie rob co chcesz ! A tuaj troszke kultury
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Postawa Stanewa - 25/04/2002 17:28
Pozdro dla Cortesa kibica Bałtyku!!! Mądrze piszesz, i mam prosbe. Jak masz imail to napisz do mnie i wymienimy sie info!!!
Arka Gdynia Qurwa Swinia!!! Hooligans Pogoń
|
michas
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|