| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogon - Wisla 1:1 - 31/03/2002 18:18
Ludzie nienarzekajmy ze Pogon przegrala z Amica.. przeciez swietnie nawet graja.. i jesli tak zagraja z Wisla... to Wisla na Pogoni bedzie miala prawdziwe pieklo.. sadze ze 15tys. krzyczacych gardel bedzie To bedzie wielki mecz prawdy. Jesli pokonamy Wisle.. to europejskie puchary sa naprawde realne ! A wiec pomozmy PORTOWCOM ! Stawiam na pogrom 3-1 dla Pogoni ! Mam nadzieje ze Kaczorowski wroci do gry to juz bedzie lepiej niz z Amica.. a co dopiero jeszcze Stolarz :-) PRAWDZIWE SWIETO SEZONU PILKARSKIEGO 01/02 TYLKO NA MECZU Z WISLA NA STADIONIE POGONI ! Pokazmy jak sie bawia kibice Pogoni ! Wiec... do boju MKS, MKS !
:bardzo_zly: LeOnik :bardzo_zly:
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 31/03/2002 19:58
własnie nie załamywac sie tylko przygotowywac sie na wisłe 
ja stawiam 2:0 dla Pogońi : bramki dymo i dzwigu
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 01/04/2002 12:57
mecz z wisla musi byc bardzo zajebisty mieszkam w slubicach i staram sie jezdzic na wszystkie mecze ale glownie zwracam sie do klubu sympatyka POGONI oto aby byla zorgananizowana jakas orkiestra z pieniedzy z biletow
|
pisiu
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 03/04/2002 17:35
ja stawię się obowiązkowo na Wisełkę zreszta jak na każdy inny mecz i mam nadzieje że tak zrobi reszta kibiców i myslę że4 2:0 to bedzie najmniejszy wymiar kary TYLKO POGOŃ
PIGES
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 03/04/2002 18:05
Z nieoficjalnych informacji, dowiedzielismy sie iz na mecz z Wisla kobiety wchodza za darmo tak jak w meczu z Legia za okazaniem Gazety Wyborczej - czekamy na potwierdzenie tego i juz podamy na glownej stronie serwisu
WSZYSCY NA WISLE !! 
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 03/04/2002 23:35
Kurwa... jebac to.. wszyscy na STADION a pokazemy im jak sie kurwa gra o mistrzostwo polski a nie o jebana kase ! GWIAZDA BIALA ZNAK PEDALA !
:bardzo_zly: LeOnik :bardzo_zly:
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 05/04/2002 10:03
Życzę Pogoni ,żeby Pogońiła niewolników cupiała.
Ciekawe,ile wiślactwa przypełznie do Szczecina.
We Wronkach byli...w 10 sztuk.
Kto wygra mecz ? Pogoń !
|
Pesto
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 06/04/2002 19:14
Pokażmy Wiśle jak gra się w piłkę i jak dopinguje się swój ukochany zespół, tak jak Legia pokazała Polonii !!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 06/04/2002 20:38
pierdolić wisłe , i dobrze ze sypniewski i kosowski nie beda grac ja stawiam wynik 3:1 bramki:bilinski,dubiela,kosmalski i zurawski ... przynajmniej 15 tys wiary i super atmosfera tylko zeby pogoda dopisała ja juz mam bilety kupiłem se rano w liderze
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 06/04/2002 23:45
KTO WYGRA MECZ?
POGOŃ, POGOŃ, POGOŃ!!!
Powieżcie ich tak jak my zrobiliśmy to z Polonią.
Jestem z Grochowa ta Dzielnica dobrze chowa
|
----------------------------
Jestem z Grochowa ta Dzielnica dobrze chowa
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 07/04/2002 09:55
Ja i mój Diesel znów mamy do zrobienia 250km. żeby stawić się na Twardowskiego, ale za POGOŃ, za MKS PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Wisla - 08/04/2002 00:57
Wisniacz T.S.
Oj sfrustrowani portowcy.... Szkoda mi was. Pogrom chcieliscie miec i gdyby nie pech Frankowskiego to byscie mieli 
Pozdrowienia z Krakowa
|
Wisniacz T.S.
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6