Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> J. Tomaszewski - komentator sportowy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wolak?już ktoś ma mój nick
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8704 dni

J. Tomaszewski - komentator sportowy - 27/03/2002 22:23
Witam, Pogoń - pozwolę sobie załączyć maila którego przesłałem na Legia Forum (może i wśród Was znajdą się osoby które poprą akcję:
"ja w zeszłym roku, po którymś programie "gol" nie wytrzymałem i napisałem do TVP o zdjęcie Tomaszewskiego z anteny (nawet Zydorowicz jest lepszy) otrzymałem grzeczną odpowiedź że przekażą moje uwagi dalej (to był dział kontaktu z odbiorcami)- ale do czego zmierzam - może jakaś ogólnopolska akcja jet w stanie odwołać tego muła ... nie wiem ale proszę zróbmy coś:
niech każdy kto ma dość "komentatora" Tomaszewskiego pośle do TVP maila o następującej treści:
"Zwracam się z uprzejmą prośbą do TVP jako jej (sponsor w charakterze osoby płacącej abonament telewizyjny)(widz)* o zdjęcie z wizji jako osoby komentującej sport, pana Jana Tomaszewskiego. Uważam że jego komentarze godzą w mój dobry smak i świadczą o całkowitym braku przygotowania w/w osoby do pełnienia tak zaszczytnej i zarazem trudnej funkcji komentatora sportowego
Z poważaniem:
............"
*niepotrzebne skreślić

Jeśli prześle to kilkaset osób może to coś pomoże, nie raz pokazaliśmy że nasza zbiorowa akcja może zdziałać wiele. Obecnie przyznam że "wali mnie to" (jeśli chodzi o "gol'a"), bowiem oglądam canal+ ale ten człowiek to wrzód, który szkodzi każdemu kibicowi sportowemu (niezależnie od tego że kiedyś był świetnym bramkarzem - J.T rzecz jasna a nie dany kibic).
Dlatego apeluję - jeśli leży Ci na sercu polski sport (a zwłaszcza piłka nożna) - wyślij tekst w cudzysłowie do swoich znajomych z prośbą o wsparcie akcji.
A osobom wątpiącym lub nie do końca przekonanym proponuję wyobrazić sobie MŚ komentowane przez Pana J. Tomaszewskiego - mnie zimny pot oblewa ....
wiem że to wymaga pewnego wysiłu wysłania maila na adres:
[email protected] .
ale mając w perspektywie MŚ ....

wolak"

celciusz
Kibic
Na forum od 8919 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 28/03/2002 10:22
hahahaahaah racja chlopie jego texty so calkowicie do d... a komentarze po meczowe zalosne.WYWALIC GO

wien
Kibic
Na forum od 8715 dni

**

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 28/03/2002 12:25
No taki z niego komentator ze hej, jak jest dobrze to mowi brawo tak trzymac a jak przegrywamy to eeee nic nie graja tylko pieniadze im w glowie. Jebac chuja!!!
wien
www.eminem.uti.pl

Na Zawsze POGOŃ
cAt1
Kibic
Na forum od 8710 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 28/03/2002 15:42
wczoraj na polska-japonia po kolejnym kiksie naszych obroncow stwierdzil ze to juz nie jest blad - to jest wielblad!!!! i jak tu mozna go wyrzucic z telewizji? (hehehehehe...)

cAt
UGG
Kibic
Na forum od 8835 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 28/03/2002 17:10
"Gol" bez "Tomka" straciłby połowe na wartośći ;)
Poza tym kto miałby go prowadzić - komentowac?
He...?

Żelazo nie klęka
wien
Kibic
Na forum od 8715 dni

**

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 28/03/2002 19:59
Najlepiej szpaq on jest najlepszy!!!

wien
www.eminem.uti.pl

Na Zawsze POGOŃ
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 28/03/2002 21:39
fakt szpakowski the best !!!!

Hold skladam temu miastu...
wolak?już ktoś ma mój nick
Kibic
Na forum od 8704 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 29/03/2002 20:19
Dziękuję wszytkim którzy przyłączyli się do akcji wysyłając maila lub choćby popierając ją w duchu - wykopania pana J.T aby za nasze pieniądze nie komentował więcej meczy - jeszcze raz dzięki.
łączy nas zgoda ale i łączy cel !!!
pozdrawiam
wolak
P.S. Razem możemy coś zdziałać, w pojedynkę nic. A jak ktoś poczuł się urażony i chciałby bronić J.T. to niech zorganizuje podobną - dobrowolną akcję kibiców - tym razem poparcia dla Pana Tomaszewskiego.
Jeśli dowiem się o jakimś konkretnym rozwiązaniu naszego problemu - nie omieszkam poinformować.

K M
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 29/03/2002 21:57
"yyy, a ja mysle ze Stomil to daleko nie zajedzie na tych lysych oponach"

Zdecydowanie bardziej do roli komentatora w Golu nie pasuje Dziekanowski. Owszem Tomaszewski do mediow sie nie nadaje, ale przynajmniej w przeciwienstwie do Dziekanowskiego czasami powie cos madrego, lub sensacyjnego. Akcja dobra, tylko osoba nie ta...

"Zgodze sie z Jankiem ze...., yyyyy Stomil to daleko na tych lysych oponach nie zajedzie"
:)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
biegi
Kibic
Na forum od 8716 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 05/04/2002 10:18
Ja już wysłałem więc wy też to zróbcie
Biegi

MKS-POGOŃ RZĄDZI

Biegi
Jordan
Kibic
Na forum od 8724 dni

Odp: J. Tomaszewski - komentator sportowy - 05/04/2002 15:57
Masz chłopie rację!!! Wyjebać go!!!!!!!!!!!!! Tylko podaj mi maila pod jaki mam wysłać!!!

Pozdrowienia dla kiboli Pogoni od Legionisty!!!!
Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!1

Przemo Jordan
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769263061 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005