| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO NIE NAWIDZI legi RĘKA DO GÓRY - 19/03/2002 19:32
To jest radosc. Nikt nie ublizal a ten sposob Pogoni. Ta zgoda trwa juz bardzo dlugo cala Polska nam jej zadrosci i nikt nie bedzie jej zrywal zeby radosc mial kolejorz i widzew bo jakis debil jak Ty poczul sie urazony tym ze Legia spiewala ze mamy lidera . Bo mamy!!!!!!!!
|
Paawel
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO NIE NAWIDZI legi RĘKA DO GÓRY - 19/03/2002 20:02
Pogon+ Legia=2 bratanki i do piwa i do szklanki.
Przyjaźn zniesie wszystko!!!!!!!!!!!!
i odczepcie sie od legii do jasnej cholery. nie psujcie tego co piekne.
a ze kibice legii kibicuja swojej druzynie to ich sprawa my jako kibice Pogońi kibicujmy Pogońi bez wzajemnych bluzgow na siebie.
PS JEZU!!!!!!!!CZy w tym szczecinie oprocz turkow musza byc kretyny................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO NIE NAWIDZI legi RĘKA DO GÓRY - 20/03/2002 21:18
Ja nie lubie legi i jej kibicow bo sa strasznie nerwowi a czemu bo jak bylem na meczu
co bylo 0:3 w Szczecinie w grudniu to jakis trzech kirsow krzyczalo jebac legie i wtedy kibice legi sie zaczeli rzucac, szczerze to kibice legi to dresy same i bezmozgie cycqi, tylko POGON
wien
www.eminem.uti.pl
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO NIE NAWIDZI legi RĘKA DO GÓRY - 21/03/2002 00:34
> PRAWDZIWY KIBIC POGONI PRZY WYNIKU2:2 GDZIE JEST LIDER , TO BYŁO PIĘKNE . TAK KRZYCZAŁO
> 90%KIBOLI POGONI (ROTFL)
moze byles na innym meczu misiu bo kolo mnie stali, zapewniam Cie, prawdziwi kibice Pogoni i cieszyli sie razem z nami z lidera krotko co prawda trwala nasza radosc :wysmiewanie: ale teraz juz wrocilismy na wlasciwe miejsce!
Legia Warszawa to nasza Duma i Slawa!!!
|
Legia Warszawa to nasza Duma i Slawa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO NIE NAWIDZI legi RĘKA DO GÓRY - 21/03/2002 12:11
Legia Fans Yelonky - stanowczo przesadzasz, byłem w Szczecinie kilka razy i nikt z Pogoni nie musiał się za mnie wstydzić. Jeśli tak łatwo szufladkujesz ludzi to jak się poczujesz jak ci powiem, że kibice Dumy Pomorza w Warszawie tylko chlają, ćpają i narzucają się spokojnym ludziom? Hę? Niemiło co? W każdej pijanej rozbawionej grupie znajdzie się osobnik któremu już starczy, ale takie uogólnianie dowodzą, że nie wiesz o czym piszesz.
Pozdrowienia dla ekip z Niebuszewa i Śródmieścia - Wiesiu trzymaj się ciepło!
Legia - Pogoń na zawsze razem!
|
Legia Fans Yelonky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO NIE NAWIDZI legi RĘKA DO GÓRY - 22/03/2002 11:12
Myśę że fani POGONi i Legi bardzo siebie szanują. Było by bardzo źle jeżeli TEN TRAKTAT przestał by istnieć. Seri mówiąc KIBICE POGONI tez sie ciesza z kazdego uzyskanego gola, a kibice legi niech się cieszą jak chcą!! Tylko żeby nie śpiewali piosnek o SOKOLE!!!!
Na zawsze wierny PORTOWCOM
|
Na zawsze wierny PORTOWCOM
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|