Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
josh
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8723 dni

Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 08/03/2002 11:19
Jestem kibolem Pogonii ale z tych co to kibicują również Legii więc jasne jest to że interesuje się też wynikami Sosnowca.Piszcie co o tym myślicie.ZGODA?

LEGIA - POGOŃ!!!
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 08/03/2002 17:11
o czym myslimy ? o tym ze jestes kibicem legii ? czy o tym ze mielibysmy interesowac sie wyniki sosnowca ? czy o zgodzie z sosnowcem ?

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Pesto
Kibic
Na forum od 8854 dni

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 09/03/2002 01:19
Jestem jak najbardziej ZA !

Legia-Pogoń-Zagłębie

Pesto
McVeigh
Kibic
Na forum od 8871 dni

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 09/03/2002 04:26
Niestety, jak juz kiedys napisalem, nie nam o zgodach decydowac. Juz kiedys przerabialismy ten temat, wielu ludzi jest za i tak samo wielu jest przeciw. Ja mam i bede mial zawsze sporo sympatii do Sosnowca i nigdy nie zrozumiem dlaczego Ch. rozkrecil bluzganie Zaglebia w Czestochowie. Brakowalo tam sekund do pelnej zgody, a jemu cos odjebalo i reszta podchwycila.Gdyby ktos podjal taka decyzje - jestem w pelni za, ale podkreslam jeszcze raz - nie mi decydowac o zgodach.
Pozdrawiam Legie, Zaglebie i Baltyk Gdynia.

variat
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 09/03/2002 19:12
Hmmm...Bałtyk Gdynia???
Ja tam powiem krótko:Legia i Zagłębie,Zagłębie i Legia.Pogoń po swoich wyczynach ostatnio stryciła sympatie w Warszawie(szkoda)!!!

CAŁE ŻYCIE Z VARIATAMI

McVeigh
Kibic
Na forum od 8871 dni

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 09/03/2002 20:45
Variat, tyle samo masz do powiedzenia co ja wiec twoje komentarze to ja osobiscie pier...e.

Picnic
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 10/03/2002 23:35
Chuj z gołebiami hej Pogon jestesmy z wami!!!

Phy
Jihad
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Zagłebie Sosnowiec?!ZGODA? - 12/03/2002 12:22
Variat tlko ty tak uwazasz.wiekszosc kolesi z Warszawy nie ma do nas o nic zalu. A Zaglebie to ja osobiscie pierdole

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769280510 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005