Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Svenska GROUP << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

Svenska GROUP - 27/02/2002 18:01
Wg nieoficjalnych informacji dowiedzialem sie ze Svenska Group ma przejac Pogon w ciagu najblizszych dni, ponoc nawet czesc zaleglosci zostaly wyplacone, Sokolowski zostanie potwierdzony do rozgrywek... cos mi mowi ze na Pogoni zaswiecilo sloneczko :-)

:bardzo_zly: LeOnik :bardzo_zly:

Veni, vidi, vici
U84%
RM
LeOnik
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: Svenska GROUP - 27/02/2002 18:04
HuHuHu nie wiedzialem ze mam tyle postow :P

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Svenska GROUP - 27/02/2002 18:04
Jezeli to prawda, to jabol piwo piwo
:D
Chodz juz takich informacji bylo wiele.. i ciagle nic

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

LeOnik
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: Svenska GROUP - 27/02/2002 18:18
Ale ten inwestor nie bedzie doskonaly, interesuje sie przede wszystkim zuzlem wiec.. a po za tym finanse tego inwestora smierdza.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Svenska GROUP - 27/02/2002 19:20
Widze ze LeOnik wrocil na forum :)

rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: Svenska GROUP - 27/02/2002 20:38
mi sie wydaje ze to zwykła plotka ... a tak pozatym to co nam da sponsor od zuzlu ? (!) moze jeszcze bedzie chciał zniszczyc stadion i zrobic do zuzla ? (!) (nie wyobrazam sobie tego ) ;)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
tatran
Kibic
Na forum od 8931 dni

Odp: Svenska GROUP - 27/02/2002 22:27
LeOnik puścił balonik...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Svenska GROUP - 28/02/2002 09:14
Ta informacje potwierdzily dzisiaj Kurier Szczecinski oraz Glos..
ciekawe co z tego wyjdzie

LeOnik
Kibic
Na forum od 8958 dni

No i jednak... - 28/02/2002 12:56
Znowu wg nieoficjalnie sie dowiedzalem ze UMOWY pomiedzy Svenska a Bekdasem ZOSTALY PODPISANE ( ale czy to prawda czy plotki to nie wiem ).

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Svenska GROUP - 28/02/2002 16:04
> mi sie wydaje ze to zwykła plotka ... a tak pozatym to co nam da sponsor od
> zuzlu ? (!) moze jeszcze bedzie chciał zniszczyc stadion i zrobic do zuzla ? (!)
> (nie wyobrazam sobie tego ) ;)

Stadion jest miasta....

:M:

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Svenska GROUP - 01/03/2002 17:31
Ta Svenksa Group to nie za bogata firma nawet biedna moja ciocia mieszka w szwecji i mi powiedziala co nie co o tej firmie wiec nie warto zrywac bokow ze jest nowy sponsor.Ale lepiej Svenska niz Mat Trade i Bekdas !!!!!

Hold skladam temu miastu...
koVal
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: Svenska GROUP - 06/03/2002 19:47
A dla mnie ta svenska group to jakas popierdowka. Ludzie, oni chca nam stadion przeorać, żeby mogl byc tor zuzlowy! Ja osobiscie pierdole zuzel!

100%EG

100%EG
rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: Svenska GROUP - 06/03/2002 20:48
zgadzam sie w 100% z kovalem , przeciez oni chca zarobic robiac zuzel w szczecinie ... a Pogoń to pewnie oni maja głęboko w odbycie

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Svenska GROUP - 07/03/2002 09:57
zobaczyli ze jakis biedny zespol z polski ma klopoty prezes sie odrocil i kibice maja go gleboko dosyc i kazdy odda kazdemu druzyne byle nie Bekdasowi. Wiec zabiora sobie druzyne zrobia z niej druzyne zuzlowa. Jak chca niech robia druzyne zuzlowa ale na Bandurskiego abo na motokrosie lapy precz od Pogońi tu zawsze bedzie 1 ligowa druzyna pilkarska o nazwie Pogoń !!!!!!!!

kal
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Svenska GROUP - 07/03/2002 10:09
Sluchajcie. slyszeliscie, ze Ten Les Gondor to Polak, Leszek Gordyński (czy jakoś podobnie), który narobił masę przekrętów w Polsce i musiał uciekać do Szwecji, gdzie zmienił imię i nazwisko (po wymaganym oczywiscie czasie).
Zeby to tylko nie bylo z deszczu pod rynne????

malba
arekw
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Svenska GROUP - 07/03/2002 11:11
Nie rozumien dlaczego się się tak martwicie. Przecież zrobienie toru żużlowego na stadionie piłkarskim to żaden problem. Wystarczy rozsuwana murawa i po kłopocie.

arekw
arekw
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Svenska GROUP - 07/03/2002 11:29
Jeżeli Les Gondor ma zamiar wainwestować w Pogoń tak jak to zrobił ze Stalą Gorzów (późniejsze Pergo Gorzów) to jestem za. Pochodzę z Gorzowa i można powiedzieć "wychowałem się na żużlu". Ten facet naprawdę zrobił bardzo dużo dla żużla w Gorzowie. Odkąd przyjechałem do Szczecina (10 lat temu) jestem kibicem Pogoni i nie chciałbym, aby jakiś następny gość nie znający się na funkcjonowaniu klubu piłkarskiego rządził Pogonią. On się zna na żużlu, ale nie koniecznie na piłce.

arekw
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Svenska GROUP - 07/03/2002 22:15
Nie rozumien dlaczego się się tak martwicie. Przecież zrobienie toru żużlowego na stadionie piłkarskim to żaden problem. Wystarczy rozsuwana murawa i po kłopocie.

nie chcemy toru zuzlowego ani zuzlowej druzyny kosztem POGONI !!!!
chcemy 1 ligowa druzyne pilkarska o nazwie Pogoń wystepujaca w szczecinie
druzyne ktora zajdzie dalej niz eliminacje do ligi mistrzow czy do pucharu uefa !!!!!
Chcemy mistrza Polski !!!!!!!!!!!!!!! Po 54 latach chcemy w koncu 1 mistrzostwo Polski czy to tak wiele ???? Czekamy co mecz tracimy nerwy, denerwojemy sie przyszloscia naszego ukochanego klubu ty mi tu pieprzysz o torze zuzlowym ????
Bez przesady czlowieku - zapytaj sie kazdego na tym forum czy chce zamienic Pogon-druzyna pilkarska zuzlowa !!!!!! Odpowiec bedzie jedna POGON DRUZYNA PILKARSKA !!!!!!!!!!!!!!

--
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: Svenska GROUP - 08/03/2002 16:32
POGOŃ przejmie Les Gordon ale jezeli ma tu powstac zuzel to wole Bekdasa

arekw
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Svenska GROUP - 11/03/2002 15:30
Źle zrozumiałeś moją wypowiedź Speed. Ja też nie chcę zamiany. Tak samo chcę,że by nasza kochana Pogoń była mistrzem Polski.

arekw
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769050104 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005