Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> szkoda ze tu nic sie nie dzieje << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wski
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8943 dni

**

szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 17:57
... jak w temacie, strona konkurencji a dokladnie tamto forum zyje na maxa, a u Ciebie JuN jest error, jak myslisz czym to jest spowodowane?? Jest przeciez wiele tematow do rozmow, malo ludzi tu wchodzi czy jak??

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
pabl.o
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:03
JUN musisz skorzystać z doradcy od marketingu i ruszyć z jakąś akcją np. Baner na stadionie albo jakiś moduł w głosie, kurierze, zainwestuj a wyciągniesz więcej. Pewnie zaraz napiszesz że cię nie stać ale twój brat to już ponoć jest rekinem biznesu to ci pożyczy ;) , zawsze można wziąść kredyt na rodziców i się potem zwinąć. Powodzenia

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:07
Maglowanie tematow o Bekdasie juz kazdego znudzilo, aktualne tematy sa poruszone: Msza, powrot do pracy, frekwencja na wiosne a takze pare o nowych zgodach.. nie rozumiem.. w czym tkwi rzecz zapisanych uzytkownikow forum na dzien dzisiejszy jest ponad 620

Nie posiadam takich funduszy aby kupic reklame na stadionie badz jak ktos proponowal wczesniej reklame w znanym portalu... wciaz szukamy sponsora dla serwisu

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

wski
Kibic
Na forum od 8943 dni

**

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:09
powiem Ci ze wkurza mnie to ze zawsze trzeba sie logowac!!!!! nawet jak tylko chce sie poczytac

wski
Kibic
Na forum od 8943 dni

**

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:09
powiem Ci ze wkurza mnie to ze zawsze trzeba sie logowac!!!!! nawet jak tylko chce sie poczytac

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 18:18
Zalezy od systemu, od paru di jak zrobilismy troche inny wyglad forum (kolory itp) to takze zrobilsimy ze trzeba sie zalogowac tylko raz i pamieta, mi np pamieta juz 4 dni i nie musze sie logowac
Pozdro UM Cobras :) :D

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Ali
Kibic
Na forum od 8959 dni

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 19:11
Ja rowniez zalogowalem sie tylko raz i caly czas jestem zalogowany...:) tak wiec wszystko dziala,a co do forum konkurencji - to jesli ma sie wypowiadac tu Pogońhool i jasny (nic nie ujmujac tym dwom Panom) tylko po to zeby to forum zylo - to ja dziekuje:)

koVal
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 21/02/2002 19:42
Aliens, ale Pogońhool tutaj jest! Co nie, rob?

100%EG
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: szkoda ze tu nic sie nie dzieje - 23/02/2002 12:46
no własnie :P to nie było zbyt miłe aliens (hlip ) ;)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769284934 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005