| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DO McVEIGH - 18/02/2002 21:04
panie kolego McVEIGH - CZY TO TY       SER. SERGIO       ?? EL PASO    SLAWNE   ?? G2       ?? NO NIE... I PIJANSTWO NA KRYSZTALOWYM           ??A MOZE SKOKI DUKLA LUCENEC        ?
zegar
|
zegar
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DO McVEIGH - 22/02/2002 10:29
stary byku, dostalem, swiat jest naprawde maly..., swoja droga fajna strona nie a co to za nick dostalem tez kartke dzieki, wkrotce cos skrobne wiecej, wiesz co unas sie dzieje... siwy dym, czarne chmury i cyganska muzyka... ))
przebolalem ze mnie nie odwiedziles ale miales racje, dostosowac sie trzeba do MROZU nie ?!
jak wrocisz musimy sie wybrac na meczyk!!! zajebiste jest miejsce na wysokiej...
i musimy dokonczyc to co zaczelismy na krysztalowym... nie ))
w maju i w czerwcu dostaniesz kartke z Lucenca...
przepraszam, ze tak na forum. skrobnij cos do mnie. PA PA
zegar
|
zegar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DO McVEIGH - 20/03/2002 01:21
jak by to powiedziec, chyba sie uzaleznilem Ruch-Pogon 0-1 a i dla mnie jutro D-day (prezentacja o Polsce przed ponad 500 osobami - lekka trema!, chyba sie znieczuje przed wystepem)
pozdr.redakcje i kolege Zegara ...1001,1002,1003czasza! - kur2-nie ma czaszy?!!!
|
|
|
|
|
Odp: DO McVEIGH - 20/03/2002 10:43
hej stary. chyba w tym roku nici z wyjazdu (przynajmniej dla mnie) termin mi nie lezy, ale zawsze mozna skoczyc w szczecinie nie ?
a nie zapomnij dodac na prezentacji o najlepszym klubie... wbij im wszystkim do bani o co biega zeby na snie wymawiali ta piekna nazwe POGON SZCZECIN NAJLEPSZYM KLUBEM JEST. a jak nie bedzie wchodzilo do lba, to tak jak bogus na "operacja samum" bereta do lba i powtarzac!!!!!!
wkrotce zadzwonie do ciebie.
nie bede reklamowal strony, ale na jednej z nich w dziale zdjecia fanow mam zdjotko pod koloseum w gronie tubylcow z pieknym naszym szalem....
dobrej zabawy, daj znac
zegar
|
zegar
|
|
|
- 1
-
|