| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK Jest THE BEST!!! PRAWDZIWY PORTOWIEC..... - 05/02/2002 22:17
Nawet nie w tym rzecz, ze najlepszy, bo jakims wirtuozem nigdy nie byl ani juz nie bedzie... Jest wyjatkowy pod wzgledem przywiazania do klubu. Kiedy przychodzil do Pogoni w 1990 r. (chyba) zapowiedzial, ze nie zagra nigdy w zadnym innym polskim klubie. No i jest z nami na dobre i na zle...
Dymo: SZACUNEK!
T
POGON & LEGIA
|
POGON & LEGIA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMEK Jest THE BEST!!! PRAWDZIWY PORTOWIEC..... - 19/02/2002 13:38
Dokladnie. Dymek, mimo ze najlepsze lata w swojej karierze pilkarskiej ma za soba, zasluguje na ogromny szacunek kibicow Pogoni. Dlatego, szydercy odpier*** sie od Roberta!
Tak w ogule to mam nadzieje ze w nadchodzacym sezonie liczba szydercow drastycznie zmaleje, a ci kibice ktorzy beda przychodzic na stadion, mimo niepowodzen zespolu, beznadziejnych zagran Kaczora, beda goraca dopingowali Pogon. Niech pilkarze w tych trudnych chwilach poczuja ze sa z nimi kibice.Przynajmniej ci najwierniejsi.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: DYMEK Jest THE BEST!!! PRAWDZIWY PORTOWIEC..... - 19/02/2002 17:27
moze wyraziłem się trochę niejasno, ale pisząc, że Dymek to wasz najlepszy zawodnik miałem na myśli jego przywiązanie do barw klubowych, chili to co kibice lubią u piłkarzy (swojej drużyny) najbardziej.
Dlatego w Barcelonie tak nienawidzą Figo, a w Pogoni szanuja Dymkowskiego, choć nic nie ujmując Dymkowi "niewielka" różnica w grze jest widoczna.
Dymek szacunek
cortes_SKS
|
cortes_SKS
|
|
|
- 1
-
|