| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 15:38
Z tego co mi wiadomo to wiekszosc dostaje smsy.... jezeli masz idee moze nie uaktywniles opcji smsow z internetu a reszte pretensji prosze kierowac do operatorow swojej sieci...
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 25/01/2002 18:05
JUNior....ta wasza usluga jest do dupy....ja zapisalem sie juz dawno....i moze dostalem jednego smsa.....lipa co?
Pozdr
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 26/01/2002 18:47
Ja mam tel. w plusie! Jak widzisz redaktorku to nie tylko mój problem.Nie zmieniam zdania: TA WASZA "USŁUGA" TO WIELKA LIPA! a może po prostu jest niedopracowana...to nie mój problem.czy nadal uważasz ,że mam zawracać D... mojemu operatorowi gsm?
Tak na marginesie :ja nie otrzymałem żadnego !!!sms
Może to was przerosło.
Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 26/01/2002 19:54
Smsy sa wysylanie codziennie, i system jest bardzo dobrze dopracowany w php i chodzi bardzo dobrze jedynymi utrudnieniami sa bramki operatorow ktore sa zatyke i nie dzialaja co jakis czas...
Ostateczna opcja jest wypisanie się z uslugi..
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 27/01/2002 00:51
POGOŃ SMS TO FAJNA SPRAWA TYLKO, ŻE NIE ZAWSZE WIADOMO O CO CHODZI W PRZYSŁANEJ WIADOMOŚCI!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 15:23
To co dla mnie pozostaje OPCJA WYPISAĆ SIĘ?! to najprostrze wyjście prawda? A przyzać się do błedu to takie trudne...
Mimo wszystko nie wypisze się i czekam na PIERWSZY SMS....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 17:13
Jesli chodzi o sms-y to ja dostaje prawie codziennie ale ich tresc jest czasem beznadziejna,np. jestem w domu ok 16.00 w sobote po meczu z gornikiem polkowice( na ktorym bylem) a tu mi przychodzi sms ze Pogoń wygrala 2-1.
Plusem jedynie jest to ze sa za darmo bo jak bym mial za te sms-y placic to nigdy bym sie nei zapisal.
Pozdrowienia dla Fanow Pogoni
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 28/01/2002 22:37
> Jesli chodzi o sms-y to ja dostaje prawie codziennie ale ich tresc jest czasem
> beznadziejna,np. jestem w domu ok 16.00 w sobote po meczu z gornikiem polkowice(
> na ktorym bylem) a tu mi przychodzi sms ze Pogoń wygrala 2-1.
Plusem jedynie
> jest to ze sa za darmo bo jak bym mial za te sms-y placic to nigdy bym sie nei
> zapisal.
Pozdrowienia dla Fanow Pogoni
A chciałbyś wyniki spotkań nie zakończonych? Ja też. Najlepiej z tygodniowym wyprzedzeniem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 29/01/2002 16:42
Jak nie mozesz przyznać się do błędu skoro jest to EWIDENTNY BŁĄD! przecież nie jest to miją winą.telefon mam sorawny,mieszkqam w Polsce i to w woj. zachodniopomorskim...WIĘC O CO CHODZI.Z uporem maniaka będe czekal na PIERWSZY SMS!!! Panie RED zrób coś albo przyznaj się,,,, to nie boli.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 30/01/2002 21:10
nie wiem cezar o jakim błedzie ty gadasz .... moi koledzy ze szkoły tez sie zapisali do usługi (jest ich około 15) sa w erze,ideii itd. i przychodza im sms'y regularnie ...moze masz jakis spieprzony telefon ?
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Pogoń-sms to LIPA! - 31/01/2002 20:44
CEZAR kurwa lamusie zamknij pizde bo pierdolisz bzdury zadnego bledu nie ma wszysscy moi koledzy zapisali sie na te usloge na poczatku tylko czesc dostawala sms-y bo nie mieli aktywnego bajeru ze moga dostawac sms-y z sieci ale teraz to naprawili i dostaja sms-y wiec rusz kurwa swoja szacowna dupe i uaktywnij sobie ta usluge to bedziesz dostawal sms-y codziennie a jak bedziesz mial zamiar nic nie robic tylko czekac na tego 1 sms-a to sobie poczekasz do usranej smierci pojebany lamusie !!! Kurwa to trzeba miec talent zeby kogos oskarzac a samemu sie ma zjebane !!! i nie pierdol mi jak przeczytasz ten tekst ze masz to uaktywnione bo sam wczesniej mowiles e nie masz glupia cioto !!!!!! kurwa co za pala !!!!!!!!! Spierdalac stad bo tylko syf robicie !!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|