| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
NOWY INWESTOR? - 25/11/2001 10:37
mam do was skromne pytanko )) czy jest szansa na znalezienie nowego inwestora po tym jak miasto potraktowalo brudas i po tym jak ten fiut potraktowal kibicow ? wydaje mi sie ze nie, ale chcialem poznac wasze zdanie na ten temat.
pozdrowka 4 all
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 25/11/2001 14:37
mi sie wydaje ze jest szansa ale tylko wtedy gdy miasto sie poprawi i zareklamuja nasza Pogoń , gdy Pogoń bedzie miała zajebisty stadion ze swiatłem i z kryta trybuna to mysle ze sponsor by sie znalazł , jescze szybciej sponsor by sie znalazł jakby brudas odpierdzielił sie od Pogońi !!!!! ale jest to chyba nie mozliwe , mysle ze demonstracja i kilka wybitych szyb w urzedzie miasta cos by zmieniło 
WSZYSCY NA DEMONSTRACJE JUZ JUTRO !!!!!!!!!!!!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 25/11/2001 22:23
Rob przez takich jak ty debili ludzie piłkę nożną kojarzą z burdami i bandytyzmem.Przez takich jak ty ludzie widzą w kibicach zwykłych odmóżdżonych żuli.Takich kibiców Pogoń nie potrzebuje.Aż się wyć chce jak się czyta takie posty.Zrób coś dla swojego (?) klubu i zostań jutro w domu,a na mecze zacznij chodzić jak dorośniesz,bo na to ,że zmądrzejesz nie liczę.
|
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 25/11/2001 22:35
Dziad, wiesz ze nie jestem zwolennikiem agresji ale tak samo jak kocham swoj klub - nienawidze politykow. Panowie z Urzedu Miasta "pokazali" jak bardzo zalezy im na tym zeby w Szczecinie byla dobra druzyna. Widzisz, sa ludzie do ktorych nie przemawia nic innego poza sila fizyczna, nie potrafia zrozumiec lagodnej polemiki. Czy myslisz ze zmienilby sie ustroj w Polsce gdyby nie doszlo do manifestacji robotnikow, czy myslisz ze gdyby te manifestacje mialy charakter pokojowy mogloby sie cos zmienic - ja osobiscie nie sadze. Ja wiem od dawna ze panowie z UM maja w d... obywateli Szczecina, dla nich wazna jest ciepla posadka i pieniazki ktore otrzymuja. Jesli wierzysz ze cos sie zmieni bo ludzie ich o to poprosza to niestety grubo sie mylisz. Czasami trzeba zauwazyc roznice pomiedzy zwykla chuliganka a walka o szczytny cel, mysle ze mnie rozumiesz.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 25/11/2001 23:43
Chętnie Ci odpowiem McVeigh.Polityków nikt nie lubi - nawet oni sami.Nie przepadam za nimi i ja sam.Nie ufam władzom miasta w sprawie Pogoni,zbyt chętanie przekazali "kłopot" pierwszemu kto wyłożył kasę.Rozumiem też ,że dla nich są ważniejsze sprawy niż klub piłkarski we własnym mieście.Mają też kłopoty z bezrobociem,budową dróg,skleceniem budżetu,bezdomnymi,korupcją,itp,itd. Właśnie dlatego wszelkie przejawy chuligaństwa mogą moim zdaniem tylko pogorszyć sprawę,sprawić ,że do tematu Pogoni będzie się podchodzić jak do śmierdzącego jaja.Manifestacja jest na pewno niezbędna do pokazania że jednak komuś w mieście na naszym klubie naprawdę zależy,i że nie jest to banda debili ale zwykli kibice-miłośnicy futbolu,swojego klubu.Oczywiście są ludzie do których przemawia tylko siła fizyczna.To z pewnością ROB.Lecz nie władza miasta,bo i siła nie ta i sposób jej wyrażenie (w wykonaniu ROBA) nie ten.My jako kibice powinnyśmy wspierac swój klub a nie pogrążać go.Masz rację ,że możemy sobie prosić,nikogo to nie będzie za bardzo obchodzić.Ale jeśli mają to byc gesty to niech będą przemyślane.A nie bezmyślne wywoływanie zadymy.
PS.Z tym porównaniem do manifestacji polityków to odrobinę przesadziłeś. .Skala chyba jednak nie ta.Problemy - mimo wszystko nie te.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich którym leży na sercu przyszłość ukochanego klubu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 26/11/2001 23:30
a co myslicie o gosciach z niemiec ktorzy chca zainwestowac w polska pilke a mysla nad POGONIA , poznaniem i wroclawiem!
Ostatnio zaprosil ich na mecz slask ale moze jest sznsa ze wybiora POGON!
|
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 27/11/2001 02:05
Po tym jaka polityke reprezentuje miasto nie wierze ze ktos potraktuje powaznie negocjacje z jego reprezentantami (UM-Bekdas). Ale z drugiej strony byloby milo miec inwestora.
Pozdr @ll
|
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 27/11/2001 10:13
Szansa jest ale nikła na razie wszystkie karty trzyma w swych łapach Bekdas i za cholerę nie chce spulić udziałów,chyba że za kwotę z kosmosu...Ponadto Wrocław jest dla szkopa dwa razy lepszym rynkiem niż Szczecin więc nie liczył bym za bardzo...Ostał się nam Bekdas czy tego chcemy czy nie,ciekawe czy go jeszcze na rękach będziemy nosić...
|
|
|
|
|
Odp: NOWY INWESTOR? - 06/12/2001 00:07
na temat rumowicza i brudas tzn bekdasa mozna powiedziec tylko tyle:
z dwuch poldupkow jedna dupa bedzie ale z dwuch polgowkow jednej glowy nie bedzie!
|
|
|
|
- 1
-
|