| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czemu zgoda upadła?? - 12/11/2001 11:10
Pozdrawiam.Na stronie Zagłębia Sosnowiec www.zaglebie.alpha.pl na forum jeden z fanów Pogoni pyta się czemu zgoda upadła po między Zagłębiem i Pogonią..Jest kilka wersji jedni z naszych kibiców już wpisali kilka wersji, ale chcaiłbym poznać wasza wersję albo tu albo na naszym forum.............Jeszcze raz pozdrawiam.
|
?
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 12/11/2001 14:13
upadła ? a byla taka kiedys ? z tego co ja sie orientuje to wy macie zgode z Legia i my tez . anigdy nic mi nie bylo o tym wiadomo ze my mamy z wami. Moje zdanie jest takie ze: kocham Pogon i Legie a Zaglebie mam głeboko w d....
pozdr
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 12/11/2001 19:26
r-a-d-e-k: proste, ze byla taka zgoda. Co wiecej, kiedy w drugiej polowie lat 80. zostala zerwana (jak sie pozniej okazalo - "zawieszona") zgoda z Legia, jedyna sztama Pogoni bylo wlasnie Zaglebie. Latwo sprawdzic, kiedy byl ow mecz z Rakowem, na ktory powoluje sie wiele osob. Ja mam bardzo slaba pamiec do dat,
ale na pewno te zgode mielismy jeszcze na poczatku lat 90. (1992?).
Pozdrawiam
T
POGON & LEGIA
|
POGON & LEGIA
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 13/11/2001 03:26
A tak wlasciwie to dlaczego ta zgoda upadla i dlaczego nie mamy "ukladu" z Zaglebiem, moze ktos opisze dokladniej co sie stalo w Czestochowie. Wiem ze nie ma nienawisci na lini Szczecin-Sosnowiec ale wiem takze ze trudno nazwac te stosunki dobrymi, troche to dla mnie dziwne.
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 13/11/2001 03:41
pczyzby Pogoń wybierakla sie do okregowki ze ktos sie martwi o zgode z zaglebiem. chodzilem na Pogoń za czasow kielca kasztwlana i innych wspanialych graczy starej gwardii. z zaglebia pamietam jarosika. to wssystko co mieli. i tyle maja dalej. zamiast sie martwic o zaglebie pomyslcie jak odstrzelic turka.jak zaglebie dobrnie do pierrwsej ligi to sie bedziecie o nich martwic. redaktor,wlasnie wrocilem z alaski. co sie dzieje z arthorem. poltex
|
poltex
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 13/11/2001 17:24
Przemeq a kim Ty jestes zeby im mowic z kim maja miec zgody? BTW nie dziwie sie ze po tamtym wydarzeniu nie ma juz miedzy MKS-em a STS-em zgody.
pozdrawiam
lfanatic
LEGIA POGON ZAGLEBIE
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 13/11/2001 19:00
Przemeg czemu uważasz że Zagłębie Sosnowiec ma słabszych kibiców i należy nas wspierać ..Ja i pewnie duża liczba Zagłębiaków może się obrazić czytając takie słowa.........Kocham najbardziej Zagłębie ,ale Legię stawiam na tej samej półce co STS..............POZDRAWIAM......
|
?
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 14/11/2001 15:46
> pczyzby Pogoń wybierakla sie do okregowki ze ktos sie martwi o zgode z
> zaglebiem. chodzilem na Pogoń za czasow kielca kasztwlana i innych wspanialych
> graczy starej gwardii. z zaglebia pamietam jarosika. to wssystko co mieli. i
> tyle maja dalej. zamiast sie martwic o zaglebie pomyslcie jak odstrzelic
> turka.jak zaglebie dobrnie do pierrwsej ligi to sie bedziecie o nich martwic.
> redaktor,wlasnie wrocilem z alaski. co sie dzieje z arthorem. poltex
Jestem ,jestem co tam u Ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 12/03/2002 15:49
O ILE WIEM Z SOSNOWCA JEST DALEKO DO SZCZECINA I TO MOŻE DLATEGO, ALE JAKOŚ MA MECZACH LEGII Z POGONIĄ W WARSZAWIE ZAWSZE JEST EKIPA Z SOSNOWCA I WYCHODZI NA TO, ŻE NAM KIBICOM POGONI TO NIE PRZESZKADZA CZYLI JEST PRZYNAJMNIEJ DOBRZE JA OSOBIŚCIE MAM SZACUNEK DLA KIBICÓW ZAGŁĄBIA SOSNOWIEC PONIEWAŻ KAŻDY KTO MA SZTAMĘ Z LEGIĄ JEST OK. (Z WYJĄTKIEM LECHII)
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 13/03/2002 13:41
Zgoda, była (pamięta ktoś jeszcze zgodę z ... Radomiakiem ) ale nie została odnowiona właśnie na wspomnianym meczu z Rakowem w Częstochowie. Ktoś ze starszyzny Zagłębia, zadecydował, że zamiast tam - wspomóc nas, pojadą na wyjazdowy mecz swojej drużyny. I tak zamiast konkretnej ekipy Łowców Hanysów, pojawiła sie młodzież z Sosnowca, co wqrwiło starszyznę Pogoni. Ot i cała bajka. A w tej chwili na lini Pogoń-Zagłębie, panuje tolerancja beż żadnych układów i sympatii, co widać na meczach w Legii (wyłącznie zresztą)
POGOŃ-LEGIA
100%EG
PIJANI ALE HONOROWI
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 19/03/2002 14:29
Wierny kinbic Pogoni z W-wy, siedziba dostawcy netu, nomen omen na ul. Kolejowej... Wyperdalaj pajacu na forum tej prześmiesznej drużynki z Muranowa...
POGOŃ-LEGIA
esperalsi
PIJANI ALE HONOROWI
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 19/03/2002 22:07
Arab: zgode z Zaglebiem pamietam z lat80-tych a to za sprawa Legii ktorzy zawsze widzieli Sosnowiec jako baze na wyjazdy na slask kiedy to polowa ligi byla z gornego slaska.To byli Sitek ,Bosman ,Bidula i Elwira po za tym nic wielkiego Pogoni z Zaglebiem nie laczylo tak przynajmniej pamietam z tamtych lat i wyjazdow.
|
Arab
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 20/03/2002 23:54
Legia Fans Yelonky => YAREK - Legia nie ma ŻADNEJ sztamy z Lechią, były jakieś tam przebąkiwania pojedynczych osób, ale więcej prywatnych znajomości z dawnych lat niż formalnych układów. Dla nas jest jasne, że Lechia Gdańsk kurwa szajs -ze zrozumiałych względów. Pozdrowienia dla ziomali! Legia - Pogoń forever!
|
Legia Fans Yelonky
|
|
|
|
Odp: Czemu zgoda upadła?? - 22/03/2002 03:47
Rafek - "Zgoda, była (pamięta ktoś jeszcze zgodę z ... Radomiakiem ) " - pamietam nawet ich na meczu w Szczecinie...siedzieli na luku...byla zgoda!!! Pamietam tez zgode z Motorem Lublin, a moze raczej jakas sympatie lub uklad...bylem lepkiem, takze szczegolow nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|