| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
światła... - 06/11/2001 21:01
Do dupy...Liczyłem ,że mecz z Amicą obejrzymy przy sztucznym oświetleniu.Ktoś pamięta ostatni mecz przy światłach na Twardowskiego?
|
|
|
|
|
Odp: światła... - 06/11/2001 21:06
Ja pamiętam że byłem na paru meczach i wtedy spiker mówił: Główny elektryk, główny elektryk proszę włączyć jupitery."
Też miałem nadzieje 
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: światła... - 08/11/2001 07:42
Zapewne głównie chodzi o to że nie ma kto zapłacić za prąd....ale miejmy nadzieje ze do następnego meczu z Legia (9 marca) zaświecą się jupitery i może to pomoże odnieść zwycięstwo nad Legią.
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
Odp: światła... - 08/11/2001 16:30
"miejmynadzieje ze do następnego meczu z Legia (9 marca) zaświecą się jupitery i może
to pomoże odnieść zwycięstwo nad Legią".
Jesli oczywiscie bedzie kim grac 9 marca, bo juniorzy nie dadza rady nikomu z górnej półki!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: światła... - 08/11/2001 18:19
włąsnie jesli bedzie jeszcze ktos kto mógłby zagrac , jesli bedzie grała PogońII przeciwko legii to nie widze duzych szans na zwyciestwo , a co do swiateł ... to jest jakies debilstwo jakby chcieli zarobic duzo pieniedzy bo by zrobili te swiatła i na mecz z amica przyszłoby z 10 tys ludzi , wydaje mi sie ze byłaby równiez transmisja w c+ i za to tez by była kasa ... a tak gówienko pewnie na amice przyjdzie 2 tys a czy bedziemy tez cos organizowac na mecz z amica
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: światła... - 09/11/2001 12:01
Ostatni raz jak Pogoń grała z Amicą przy światłach, to wygrała 4-0 (w pucharze Polski). To był mecz! - bramki padały w drugiej połowie i same piękne. I wszyscy tupali w podłogę przy rożnych, aż się stadion trząsł. Fajnie było...
|
|
|
|
- 1
-
|