| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Flota, Police, Wielim itp. - Pogoń !!! - 05/11/2001 22:03
Czy ktos mi moze wyjasnic co łączy albo dzieli was z ekipami z tych miast;
- czy kolesie ze Swinoujscia jezdza czasem za swoja druzyna ?
- Police chyba juz nie jezdza ?
- a Wielim Szczecinek ? zgoda, fan club ?
- Błękitni Stargard, tam chyba jest jakis fc kartoflarzy a są tam fanatycy Portowców ?
pozdro
cortes BAŁTYK GDYNIA
|
cortes_SKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flota, Police, Wielim itp. - Pogoń !!! - 16/11/2001 17:52
kastor a ty co ze swinoujscia jestes ze wiesz kto tam chodzi na mecze i kto jezdzi na wyjazdy. oprocz moze 15 osob nie ma ekipy i takie jest moje zdanie. jak chcesz sie powyzywac to wejdz sobie na jakis czacik i sie wyzywaj. a na forum mow to co myslisz, jezeli tylko to potrafisz... i nie wciskaj kitow cortezowi z bałtyku jacy to w swinoujsciu sa kibice, bo kto sie troszke interesuje to wie jak wygladał mecz z arka w swinoujsciu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flota, Police, Wielim itp. - Pogoń !!! - 17/02/2002 14:33
Witam
Ogolnie rzecz biorac Flota juz sie odlaczyla od Pogoni choc ze Swinoujscia jezdzi czasem pare osob na mecze Pogoni ale to juz nie to co kiedys.
ring po co sie odzywasz jak nic powaznego nie masz do powiedzenia ? pleciesz jakies glupoty ktore nie sa wogole tutaj potrzebne.Jak bys sie troche interesowal ruchem kibicowskim na Flocie to bys napewno zauwazyl ze po pamietnym meczu z Arka, nasza zaloga sie zmienila, idziemy do przodu, caly czas sie rozwijamy i wszytsko idzie ku najlepszej drodze.
Pozdro
Flota & Kotwica - Na Zawsze Razem
|
|
|
|
|
Odp: Flota, Police, Wielim itp. - Pogoń !!! - 19/02/2002 13:35
Misterio nie za bardzo Cię zrozumiałem....? Jesteś generalnie przeciw Wielimowi?
Co do mnie osobiście: Na każdym meczu wielima u siebie jestem , na wyjazdy Wielima nie jeżdzę bo to jest mloda ekipa a ja jestem za stary żeby jeździć na wyjazdy IV ligi. Za to na Pogoń jeżdże ... i to nie tylko do Szczecina.
Wielim ma sztamę z Kotwicą,Darłovią,Hubertusem Biały-Bór.....(Legia-Pogoń)
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|