| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 14/10/2001 10:28
Wiem, że zdania co do tej sprawy są podzielone. Chciałbym, żebyście przedstawili swoje zdanie na ten temat. Jakie są plusy i minusy? Wszyscy dobrze wiemy, że powoli nas olewają, większą uwagę przywiązują do Zagłebia.
*****Tylko POGOŃ*****
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 14/10/2001 18:17
Jasne Floyd, zapytaj sam siebie dlaczego tak jest, my robimy dokladnie to samo w stosunku do Legii wiec czego sie spodziewac. Nie winmy ich za zaistniala sytuacje ale sprobujmy zapytac samych siebie - co jest nie tak. Ta zgoda to dluga historia z ktora nalezy sie liczyc, mysle i mam nadzieje ze przetrwa wszelkie gowniane konflikty i animozje na lini Szczecin-Warszawa, tworzone przez malolatow. Pogon_Legia_Zaglebie (sorry ale to moja prywatna opcja)
|
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 14/10/2001 22:39
Floyd taki temat to moglbys dac pol roku temu kiedy naprawde bylo chujowo , po co znowu psuc atmosfere ? A zle bylo na Legia-Pogon ? Puby od wczesnych godzin rannych w barwach Legii i Pogoni ( coponiektore miejsca juz w piatek wieczorem , np. picie na treningu Legii na Zylecie ) , przyjazd kilku chlopakow ze Szczecina na Elfsborg na Legii i do Szwecji , mecze na Twardowskiego z udzialem Legii np. jak wracali z Luxemburga , kilku na Amica-Pogon i Lech-Pogon a takze Stomil-Pogon ... zle jest ?
Junior - pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 14/10/2001 23:12
No w morde... Gdzie jeszcze zalozysz ten watek? floyd: przyznaj szczerze, nie interesuja Cie opinie innych kibicow, masz juz swoje zdanie - uwiera Cie ta Legia, co? Ale w takim razie mogles dac temat "Niepotrzebna nam zgoda z Legia"...
Na szczescie od takich piknikow jak Ty niewiele zalezy.
T
POGON & LEGIA
|
POGON & LEGIA
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 15/10/2001 11:43
floyd - siejesz zgnila i co trzeba podkreslic twoja osobista propagande.wszedzie wpie...przasz ten watek.jaki masz w tym cel?jak juz ci Gasior powiedzial bylo zle, a teraz wszystko idzie w dobrym kierunku i nie psuj tego macicielu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 21/10/2001 16:10
Jak chcecie - my was na kolanach blagac niebedziemy, wasza sprawa. Chyba, ze floyd to wyjatek, to co innego. Ja wiem jedno:
Legia - Pogon
dwa bratanki
i do pilki
i do szklanki
|
Legia - Pogon
dwa bratanki
i do pilki
i do szklanki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 23/10/2001 11:45
A dlaczego nikt z szanownych Forumowiczow nie zadal sobie trudu aby sprawdzic IP niejakiego Floyda:
inetnum: 217.98.220.128 - 217.98.220.255
netname: POZNAN-4-SDI
descr: TP S.A. SDI
descr: Poznan Klekrz
country: PL
Przeciez pyrus nas zwyczajnie podpuszcza...
|
|
|
|
|
Odp: Czy potrzebna nam sztama z Legią? - 26/10/2001 14:04
CO TO ZNOWU ZA WPISY?!
ZGODA BYŁA JEST I BĘDZIE A TAKIE PYTANIA MOZE ZADAC TYLKO JAKIS DZIECIAK KTORY G... WIE O PRAWDZIWYCH PRZYJAŻNIACH
POZDRO DLA MOKOTOWA TUDZIEZ URSYNOWA
POGON-LEGIA 4 EVER!
DO 4 LISTOPADA.NARA
CZASEM PIJANI ALE ZAWSZE HONOROWI
100% EG
|
CZASEM PIJANI ALE ZAWSZE HONOROWI
100% EG
|
|
|
|