Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Poznań - wyjazd samochodami << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tatran
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8934 dni

Poznań - wyjazd samochodami - 03/10/2001 21:30
Czy ktoś się orientuje czy będzie wyjazd samochdami?Do Poznania niedaleko a po Wronkach mam same miłe wspomnienia.Jak ktoś coś wie - napiszcie.

NLx
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 10:34
Jedz do Poznania samochodem to bedziesz mial jeszcze milsze wspomnienia niz po Wronkach. I przy okazji zarezerwuj sobie miejsce w dobrym warsztacie samochodowym.

Pozdrawiam:
Kastor

za plecami psów myśliwskich cała masa
zw
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 13:13
no gumbas ma racje pojedziesz do Poznania to ci z tego samochodu zrobia puszke. Wiec jak chcesz to se jedz samochodem i zrob mu zdjecie bo wiecej w takim stanie go nie zobaczysz.Pozdro

Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 20:14
Chyba ze masz jakies blachy gorzowskie albo poznanskie to spox,ale musialbys postawic go daleko od stadionu.Samochodami niema sensu.Na Grodzisk sie pojedzie.Bierz pieniadze i sie idz na pociag zapisac.

koVal
Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 20:39
To wszystko prawda. Jazda samochodem, to tylko niepotrzebne kuszenie losu. Pyry pewnie tylko na to czekają. Daj sobie lepiej chłopie na luz i pakuj się do pociągu. Im nas będzie więcej tym lepiej. Także do zobaczenia w pociągu:)
P.S. do pabl.o i SPeeDa: no jak najwięksi kibice POGONI jedziecie? Czy może z takimi dupami jak my wam nie przystoi?

100%EG
triada
Kibic
Na forum od 8891 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 21:30
Forz@ LECH!!!

heja chlopaki! ogladaliscie nasz mecz z Amica? i jak wam sie doping podobal? a na meczu z wami bedzie nas troszke wiecej:)
A druga sprawa -mniejwiecej ilu was bedzie w Poznaniu?

Forz@ LECH!!!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 21:51
500, maks. 1000

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 21:51
500, maks. 1000

tatran
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 09:52
Dzięki wszystkim za troskę o stan moich blach...Auto ubezpieczone...Ale to miłe :) Ocvzywiście pojadę pkp.Do zobaczenia na meczu.

ring
Kibic
Na forum od 8941 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 12:37
przyjedziecie w 1000 osób? fajnie by było ale nie chce mi sie wierzyc aby w srode bylo was wiecej niz 100, jak na ostatnim meczu z hutnikiem bylo ok1000 osob (przeglad sportowy). zapraszamy, lepiej sie krzyczy gdy ktos jest obcy na stadionie, bo niestety malo drugoligowcow odwaza sie pokazywac na bułgarskiej. Lech wygra 3-2, a Podbrożny strzeli dla was wszystkie bramki.
pozdro

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 15:33
> przyjedziecie w 1000 osób? fajnie by było ale nie chce mi sie wierzyc
> aby w srode bylo was wiecej niz 100, jak na ostatnim meczu z
> hutnikiem bylo ok1000 osob (przeglad sportowy).

Heh No to zmien poglady i uwierz ze bedzie nas sporo. A napewno nie tj piszesz 100. Do srody zapisalo sie juz ponad 200 osob!!! A chetnych najwiecej przybedzie zapewne pod koniec zapisow.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
pluto
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 15:35
hej ring ! to ze na hutniku buło ich 1000 to inna sprawa. co soba prezentuje hutnik? a lech to jest lech. tutaj zawsze Pogoń stawiała sie licznie i my u nich też. zaryzykowałbym stwierdzenie ze w poznaniu były mecze lepsze z Pogońia niz z wisła czy Legia!!! a w 500-1000 szt.sa w stanie przyjechac bo na takie mecze zawsze sie jezdzi liczniej!!!!! jednak mimo wszystko wydaje mi sie ze wiecej niż 500 was nie bedzie. pozdro dla obiektywnych !!!!!!!!!!!

ring
Kibic
Na forum od 8941 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 18:46
jeszcze raz serdecznie zapraszam do pyrlandii. nja pewno warto i na pewno bedzie dobrze, pokazemy wam jak kibicujemy naszemu ukochanemu klubowi u siebie. bywalem przez dwa lata na Pogońi, legii, katowicach i wiem jaka jest gdzie atmosferka, teraz juz czwarty rok w poznaniu i naprawde najlepszych kibiców ma Lech. Szkoda ze jeszcze sie musimy tulac w drugiej. obiektywnie rzecz biorac to co sie stalo ze na Pogońi nie ma nawet 8tysiecy na lidze? tylko słabsza forma? nie zawsze sie wygrywa:)))
pozdrawiam wszystkich normalnych HEJ LECH!

Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 21:28
ring to ty zdrajca jetses.Legia,Pogon,Katowice,Lech.Te kluby sie zabardzo nie kochaja...

Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 21:29
Aha i jestes tez fanem Floty Swinoujscie na co wskazuje twoj znak klubowy na tym forum.Zastanow sie i wybierz moze...Wisle

ring
Kibic
Na forum od 8941 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 08/10/2001 12:29
co do zdrady to widzicie, taka praca, że mozna pojezdzic po polsce i popatrzec na rozne stadiony. chyba nie znaczy ze jak jestem w warszawie to nie moge pojsc na legie kochajac np. hajduk split? dzieki temu jestem obiektywny i nikt mi nie wcisnie kitu...A niedlugo jade do hiszpanii i tez na bank bede ogladal primiera division na zywo. nie wiem jak w szczecinie ale w poznaniu ludzie jezdza na bundeslige i nikt im tego nie ma za zle. europa panowie, europa...
pozdrawiam

r-a-d-e-k
Kibic
Na forum od 8906 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 08/10/2001 17:00
ty ring, nie bądż taki mądry bo cie ruskie na komputer przerobią

df
Kibic
Na forum od 8874 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 09/10/2001 19:31
Pierdolone kartofle, kurwy, 2 ligowce, sprzedawczyki, niebiskie suki, wy bladzie czlowiek sie naraza ryzkuje a tu masz takie kurwy ci wyskacza ze przyjdzie ich troche wiecej i mysla ze szpanuja tym swoim "stadionem" i mam nadzieje ze was wypierdoli do okregowki !!! POGON MKS NAJLEPSZA JEST

fdsds
Kiler`
Kibic
Na forum od 8873 dni

Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 10/10/2001 15:53
Chłopaki jeżeli przyjedzie was około 700 osób to wielkie brawa dla was... Już nie pamiętam kiedy ktoś sie u nas na stadionie tak licznie stawił (no może oprócz raz oprócz legii)... pozdrowionka dla wszystkich normalnie dyskutująchych a nie jeciących się kibiców na forum

Zawsze i wszędzie Kolejorz najlepszy będzie...

Zawsze i wszędzie Kolejorz najlepszy będzie...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769325863 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005