| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sprawa Bekdasa! - 16/09/2001 05:45
Jestem ciekaw co na zaistnialom sytuacje dziejaca sie teraz w Pogoni sadza ludzie ktorzy twierdzili ze Bekdas tylko tak zartuje , ze to jest tylko gra przetargowa .Prosilbym o opinie !W szczegolnosci prosilbym o opinie mojego kolege Pabl.o , ktory tak zawsze optymistycznie patrzyl na dzialania miasta zawsze twierdzil ze miasto ma duzo wyjsc awaryjnych .Pabl.o co ty na to !Gdzie sie podzal twoj optymist .
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Bekdasa! - 16/09/2001 21:36
MIASTO zawałiło sprawę całkowicie!!!
Teraz nie dziwię się że Bekdas chce się wycofać i odzyskać pieniądze. Maisto (prezydenci) mu naobiecali a teraz co nic.
Wójcik pościągał niektórych emerytów dał im duże apanaże a Bekdas jak dobry wujek to przyjął.
Apel:
Niech Bekdas odejdzie, ale niech nie rozwala Pogoni !!!.
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Bekdasa! - 17/09/2001 10:20
synek (eker), chcialbym Ci w tym miejscu przypomniec pewne cwiczenia w WSP TWP jak bardzo go broniles(hehe),co Ty na to? to Ty nalezales do grupy najwiekszych i niepoprawnych optymistow broniacych poczynania Sabriego.pzdr.
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Bekdasa! - 17/09/2001 12:16
Ja zawsze będe optymistą bo jak tu nie być skoro ciągle wierze w ten klub a co do miasta to ciągle mi się wydaje że w kilku sprawach się nie mylą bo gdyby tak całkowicie uwierzyli turkowi to kto wie czy teraz już kto inny by zażądzał terenami w szczecinie bo on poprostu chciał je dostać i sprzedać a Pogoń to miała być jego broń bo zdawał sobie sprawe z tego jak wielu jest kibiców. Teraz musimy poczekać aż jakiś inwestor weźmie te tereny i nie bedzie marudził że za mało!!! Bekdas ma rację że mu coś obiecano i ztym się zgadzam ale nie dostanie tych terenów choćby samego Boga wyprosił bo on te tereny sprzeda a z Pogonią nie będzie się liczył szkoda tylko że tak późno ludzie się przekonali że z nim nie ma co robić interesów. Jak miasto by się teraz ugięło to tragedia. Czekajmy na kapitał a nie na kogoś kto chce ten kapitał zrobić na tych terenach. Gdyby turek miał kase to nie walczyłby o wszystkie tereny na raz tylko zacząłby inwestycje i czekał na kolejne przekazanie.
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Bekdasa! - 18/09/2001 13:46
nie zgadzam sie z moim sympatycznym kolegą pabl.o.. Uwazam ze gdyby Bekdas dostal cale tereny to by zaczal robic inwestycje, a tak obiecali mu czesc. Poza tym dzis w gazecie pisza, ze jakis mecenas sie rzuca bo mieszka w poblizu, i o 15 metrow musial Sabri przesunac swoje obiekty. Kase ma bo sprzedal za 77 mln $ w Wawie Reform Plaze, a teraz konczy budowac bardzo ladny kompleks ktory tez pchnie potem za zaj kase. Wybudowal cos takiego co mialo byc w Szczecinie, robi to wrazenie, pozdrawiam
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|