Zawsze mi brakowało zapowiedzi meczów ze statystykami, gdzie człowiek może sobie porównać kilka rzeczy - Nowy sezon to idealny czas, by rozpocząć tego typu "rozróżnienia".
Zatem jedziemy z odrobiną statystyk:
liczba spotkań: 76
zwycięstwa klubu Wisła Kraków: 32
remisy: 24
zwycięstwa klubu Pogoń Szczecin: 20
bramki: 120:82
Ostatnie 5 meczów między drużynami:
Wisła Kraków 0:1 Pogoń Szczecin
Pogoń Szczecin 1:1 Wisła Kraków
Wisła Kraków 1:1 Pogoń Szczecin
Pogoń Szczecin 0:3 Wisła Kraków
Wisła Kraków 2:2 Pogoń Szczecin
Z Wisły odeszli: Konrad Handzlik (P - Legia Warszawa), Jakub Janur (O - ?), Grzegorz Marszalik (P - ?), Rafael Crivellaro (P - FC Arouca), Emmanuel Sarki (P - ?), Rafał Wolski (P - Lechia Gdańsk).
Przyszli natomiast: Adam Mójta (O - Podbeskidzie Bielsko-Biała), Mateusz Zachara (N - brak klubu).
U nas odszedł Dvalishvili oraz Przybecki.
Po stronie przyjść: Karol Danielak (P - Zawisza Bydgoszcz), Spas Delew (P - Beroje Stara Zagora), Kamil Drygas (P - Zawisza Bydgoszcz), Seiya Kitano (N - rezerwy), Filip Kozłowski (N - Rozwój Katowice), David Niepsuj (O - VfL Bochum 1848 )
Obie drużyny rozpoczęły przygotowania 13 czerwca. Wisła miała zgrupowanie w Myślenicach, a my we Wronkach. Poniżej lista gier kontrolnych i ich rezultaty:
źródło: http://www.hppn.pl/liga/ekstraklasa/46082,analiza-przed-meczem-Wisla-Krakow-Pogon-Szczecin-16-07-2016 oraz 90minut.pl
Od trzech meczów z nimi nie przegrywamy. Ja liczę na komplet punktów na inaugurację
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
a płatny stream w dobrej jakości? poleci ktoś coś? meczyki ssą ;]
Znajdź kogoś kto ma cyfrę plus ,jest tam opcja hasła na urządzenie mobilne .Dostajesz hasełko i login i masz ekstra transmisje...A tej osobie stawiasz flaszkę...
Weeb.Tv
Powie mi ktoś ile kosztuje wykupienie transmisjii na Weebie? czy jesli wykupie,będzie pózniej mi ściągało kase z telefonu ,jak to czesto bywa na różnych streamach ,nawet wtedy kiedy nie będę oglądać meczu?
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Wisła - POGOŃ (16.07.2016 godz. 18:00) - 15/07/2016 21:03
Nic Ci nie ciągnie. Kupujesz jednorazowo :
Np. na 3 dni za 3,99 zł i oglądasz przez te dni 24 h na dobę wszystkie kanały bez żadnych limitów i dodatkowych kosztów. Po minięciu 3 dni od wklepania kodu, premium Ci się kończy i tyle. Nic samo Ci nie pobiera.
Jak ktoś pierwszy raz będzie korzystał, to te 3 dni są najlepszą opcją na próbę.
Np. na 3 dni za 3,99 zł i oglądasz przez te dni 24 h na dobę wszystkie kanały bez żadnych limitów i dodatkowych kosztów. Po minięciu 3 dni od wklepania kodu, premium Ci się kończy i tyle. Nic samo Ci nie pobiera.
Jak ktoś pierwszy raz będzie korzystał, to te 3 dni są najlepszą opcją na próbę.
Dziękuję
Dziękuję
Ja na weebie jadę 3 rok. Płace 20 pln miesięcznie i mam wszystko czego potrzebuję
Dziękuję
]
Ja na weebie jadę 3 rok. Płace 20 pln miesięcznie i mam wszystko czego potrzebuję
a zna ktoś odbiegając od weeba,bo albo ja nie widzę albo zwyczajnie jestem ślepa ,że na weebie nie ma płatności sms? może jakiś fajny,sprawdzony stream ,gdzie można np smsem kod wykupić.
Ostatnio edytowany przez: paula22szczecinpogoniara, 15 lipca 2016, 22:40 [1 raz(y)]
Znajdź kogoś kto ma cyfrę plus ,jest tam opcja hasła na urządzenie mobilne .Dostajesz hasełko i login i masz ekstra transmisje...A tej osobie stawiasz flaszkę...
Powiedz mi czy jest taka opcja jak siostra ma wykupiony caly pakiet C+ przez Multimedia? Jak moze uzyskac wtedy konto online? Nie zna zadnych numerow umow czy klienta z C+...?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.