Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PROPOZYCJA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pabl.o
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8949 dni

PROPOZYCJA - 24/08/2001 16:13
Nie wiem czy oglądaliście taki polski film o wyścigu pokoju gdzie jeden z kolarzy stawiany w roli faworyta miał jedną wadę pociąg do napojów wyskokowych. I co zrobili ludzie w miasteczku które reprezentował : pilnowali go dniem i nocą aby choć przez chwile nie przyszło mu do głowy sięgnąć po kieliszek. Poskutkowało więc PROPONUJE!! podzielmy się na grupy każda po pięć osób i pilnujmy każdego piłkarza POGONI aby prowadził sportowy tryb życia. To jest śmieszne ale to może jedyny sposób na jakiś sukces. Jak myślicie? bo ja już sam nie wiem co myśleć. Nie jestem zawodowcem ale wydaje mi się że godzina treningu dziennie to za mało bo oni się póżniej najwyrażniej nudzą. Jak był Mikulski to na stadionie byli cały czas osiągalni a teraz jak tam podjeżdzam to widze najczęściej tylko auto Kazia i pusty parking to gdzie są piłkarze??????????????????????????????????????????????

Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: PROPOZYCJA - 25/08/2001 00:58
Propozycja nie jest zla,ale bardzo malo realna.Ja bym proponowal zrobic jakas demolke.Zarabiaja przeciez takie pieniadze ze sie w pale nie miesci skoro walburg ktory rozegral pare meczy w 1 lidze jest sodziarzem i jezdzi audiTT.Demolka niektorych samochodow bylaby zatem wskazana.

celciusz
Kibic
Na forum od 8920 dni

Odp: PROPOZYCJA - 25/08/2001 17:54
to racja mozna isc zawsze do "SOHO" i przywitac odpowiednio naszych "graczy"

wiem@r
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: PROPOZYCJA - 25/08/2001 23:30
ciekawa propozycja aliena

grecja mistrzem!! buhahahahahha
eker
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: PROPOZYCJA - 26/08/2001 01:50
w pelni popieram propozycje mojego kolegi Brysiu jestes cool tak trzymaj , czas skonczyc z amatorka i czas zaczac zawodostwo.Pabl.o pilnuj tych Pogońiarzy w tobie jedyna nadzieja!Eker i Bartek!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
ship.er
Kibic
Na forum od 8917 dni

Odp: PROPOZYCJA - 27/08/2001 08:40
siemka eker. nie brakuje Ci Pogońi za oceanem? podaj maila. Krzychu.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769362348 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005