| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DO WAS DRODZY GWIAZDORZY - 23/08/2001 22:52
Drodzy piłkarze,trenerzy,działacze nie mam zamiaru oceniać waszych umiejętności ani zaangażowania dla POGONI SZCZECIN czyli klubu dla którego pracujecie i któremu należy się szacunek jak i lojalnośc wobec barw klubowych. Dzisiejszy dzień wyobrażałem sobie całkiem inaczej bo mażyłem o takim dniu od wielu lat odkąd zacząłem przychodzić na stadion przy ulicy Twardowskiego czekałem, czekałem, czekałem: na POGOŃ która zagra w pucharach zaprezentuje nasz wspaniały Szczecin i ....odebraliście mi moje marzenia. Marzenia o walczącej Pogoni, o ludziach którzy byli by idolami publiczności. Nie wiem jak długo można czekać na taką okazję jaką mieliście dzisiaj i proszę nie mówcie że szczęście się od was odwróciło bo mieliści go dziś aż za dużo. Wystarczyło mądrze je wykorzystać. Żegnam wszystkich pseudogwiazdorów którzy martwią się tylko o kasę i ilość koni pod maską w nowym samochodzie. Czekam na takich ludzi którzy pokarzą że zależy im na wielkiej piłce w SZCZECINIE. Nie wymienie ludzi z nazwisk bo niektórych mógłbym niesłusznie skrzywdzić ale wielu z was powinno się zastanowić nad tym do czego chcą dojść i na czym im zależy. Przykro mi to powiedzieć ale dziś skrzywdziliście mnie i spisaliście na straty moje wieloletnie oczekiwanie. Tylko jedna grupa dorównała poziomem EUROPIE- kibice BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie tylko w Szczecinie będzie o nas głośno bo to jak przyjeliśmy przyjezdnych należy zapisać w historii miasta. Serce mi pękło
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DO WAS DRODZY GWIAZDORZY - 24/08/2001 04:36
My tutaj w Chicago w pelni popieramy naszego kolege ze Szczecina Pabl.o , doskonale znamy sytuacje Pogoni i w pelni popieramy jego stanowisko , chlopak wie co pisze .Doskonale wyjasnil stanowisko.Eker i Bartek
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DO WAS DRODZY GWIAZDORZY - 24/08/2001 11:26
To co napisał pablo.o jast prawdą dodać mogę od siebie tylko tyle, że to wczorajsze rozczarowanie spowodoawłao u mnie brak wiaru w ten zespół i jest to może już koniec Pogońi Begdasa i jego najemników, jako kibice oczekiwaliśmy od Naszych GWIAZDORÓW czegoś więcej. Niech sobie ida do Turcji grać w szczecinie należy zostawić z obecnego składu 4-5 piłkarzy i tyle i starać się pozyskać nowych, którzy włążą serce w grę, jak My kibice w doping. Drodzy Panowi zaodowcy wczoraj poszył naszenadzieje o pucharach ale nie tylko Nasze bo i wasze mieliście okazje ostatni raz pokazać się w Eupopie lata wam lecą. Zachowanie kibiców po meczu to coś niesamowitego nasi rywale chyba tego nie zapomna jak na starość będą wspominać swą karierą to występ w Szczecinie będzie dla nich jednym z najmilszych wspomnień i myślę, że i my Kibice którzy wczoraj owacyjnie ich pożegnaliśmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DO WAS DRODZY GWIAZDORZY - 25/08/2001 09:15
gdzie te mecze z FC Koln z Veroną to były mecze na miare pucharu UEFA chciało się wtedy żyć i podziwiać piłkarzy typu Marek Leśniak,Kaziu Sokołowski i inni, a teraz co jest ? kaczorowski i marna drużyna wstyd ,hańba godna pożałowania ,w przeglądzie sportowym napisali dobrze GEJZER GŁUPOTY!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: DO WAS DRODZY GWIAZDORZY - 30/08/2001 22:40
tez nie zamiezam ich oceniac sutuacja jest jaka jest i kazdy wie o co chodzi brak pieniedzy to glowny problem naszych gwiazdeczek oni chca zarabiaz tyle co chocby bracia kovac z bayernu a niech sie w du** pocaloja !!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
-
|