Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 12/09/2012 12:40
Zakładam temat mimo iż mój staż jest tutaj minimalny. Mecz już na dniach więc trzeba się mobilizować. Pewnie wiele osób ma pytania związane z tym meczem czy z biletami.
PS. Jeśli temat zbędny modowie niech usuną.
Ostatnio edytowany przez: Warszawa&Szczecin, 12 września 2012, 13:28 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 13:46
eF^dzięki.
KarolSZN znaczenia nie ma to w ogóle. I tak będę jak zawszę. Zapytałem czysto informacyjnie. No i chciałem rozruszać trochę wątek. Jednak znam parę osób dla których obecność i ilość kibiców gości ma wpływ na to czy się pojawią na meczu, gdyż tylko to ich interesuje a nie zmagania boiskowe. Po za tym może komuś ta informacja się przyda. Zapytać nie zaszkodzi.
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 16:31
Odwołali specjala bo za mało chętnych ale ponoć i tak ma ich przyjechać 600 osób (wraz z zgodami) autokarami. Mobilizują się ostro. Padają hasła typu: Nie ważne ile masz wyjazdów ważne ile razy byłeś w Szczecinie.
Wiadomo że ile będzie nas to ważniejsze. Dlatego mobilizacja, namawiajcie znajomych, działajcie na kontach społecznościowych itp.
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 19:22
Wiadomo, że większość żyje już wyjazdem do Poznania, ale wcześniej jest niezwykle ciekawy kibicowsko mecz z Wisłą. Dlatego ogarniać jak najwięcej znajomych, mobilizować się! Niech wszyscy skupią się teraz na Wiśle, żeby potem nie było marudzenia na forum jak po Lechii, że doping przeciętny itp. Od soboty już pełna mobilizacja na Poznań, ale teraz najważniejszy jest piatkowy mecz! WSZYSCY NA MŁYN! WOJNAAAAAAAAAA!
PS. Kibiców sukcesu przyjdzie pewnie mniej niż ostatnio ze względu na wyniki. Gości ponad 600 osób. Młyn na pewno nie zawiedzie i stawi się na nim liczna grupa szczecińskich kiboli. Zapowiada się naparwdę konkretny mecz na trybunach!
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 12 września 2012, 19:32 [1 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 19:57
Wiadomo Poznań to Poznań ale zapewne każdy kto tam się wybiera już bilet ma. Jednak w temacie dotyczącym Poznania niestety też cisza. Wisła godny kibicowsko rywal jednak sami dla siebie powinniśmy poprzeczkę podnieść. Widzę dużo osób zapomniało o euforii po awansie. Szczerze mówiąc myślałem że Szczecin jest bardziej głodny piłki. Obstawiałem że na każdym meczu nie będzie mniej niż 15 tys. widzów a my ledwo 10 tys. przekraczamy. Mobilizacja i ogień powinna być. Przez pierwsze mecze powinno być największe booom na Pogoń. Bo jeśli nasi kopacze będą tak grać jak grają to raczej spadniemy a frekwencja będzie na poziomie KSP czy innego Piasta. Wracając do tematu. Mobilizacja. Udostępniać, ogłaszać wszędzie, zapraszać n mecz. Niech każdy kto ma bilet przyprowadzi 1 osobę będzie wtedy cały stadion. Cały stadion to plus kibicowski i mega zastrzyk kasy dla klubu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.