A tak na powaznie to :
,,Międzynarodowe Stowarzyszenie Historyków i Statystyków Futbolu opublikowało ranking najlepszych selekcjonerów reprezentacji na świecie. Wśród czołowej "20" znalazł się Leo Beenhakker, który od niespełna dwóch lat prowadzi polską kadrę.''
hmm dla mnie pewniakiem jest Golański i bardzo bym chcial aby Majewski pojechal widać ze chłopak kuma gre i technika bardzo dobra.Tylko szkoda troszke ze nie gral na swojej prawdziwej pozycji srodkwoego pomocnika tylko tak lekko na prawej stronmie;/.Ale jak dla mnie potencjal to on ma duzy.A i tez popeiram Rogera bo naprawde on w stylu gry ma to ,,cos'' Jest błyskotliwy i zawsze ma pomysł na rozegranie akcji Powodzenia dzisiaj w meczu z Albania juz tym raczej podstawowym skladem.
Odp: Kogo widzicie w kadrze ?? - 27/05/2008 16:11
A według mnie Golański strasznie niedokładnie grał i przez większość wczorajszego meczu jakby zagubiony biegał niczym jeździec bez głowy.
Co do Majewskiego zgadzam się, że technikę ma naprawdę dobrą (te jego ' no look passy ') ale w reprezentacji na razie nie dane mu jest pokazać się z dobrej strony bo środek pola mamy obstawiony, a dla mało doświadczonego gracza raczej miejsca tam nie ma.
Odp: Kogo widzicie w kadrze ?? - 28/05/2008 11:33
no i Majewski, Bronowicki i Matusiak nie jadą .. mnie dziwi decyzja co do Majewskiego moim zdaniem powinien jechać Majewski a do domu wracać Pazdan ale cóż .. ufam Benhhakerowi
no i Majewski, Bronowicki i Matusiak nie jadą .. mnie dziwi decyzja co do Majewskiego moim zdaniem powinien jechać Majewski a do domu wracać Pazdan ale cóż .. ufam Benhhakerowi
a teraz przemyslalem to i nie dziwie sie bo ten Pazdan to w koncu ,,wynalazek'' Beenhakera i glupio by bylo z niego zrezygnowac Ale trudno kadra jaka jest taka jest powodzenia!!! SZkoda bardzo Majewskiego ale no coz
Odp: Kogo widzicie w kadrze ?? - 28/05/2008 14:29
Dla mnie Leo dobrze wybral Najbardziej wkurwia mnie za przeproszeniem te gadanie "ekspertow" takich jak szanowny pan Tomaszewski. Rozumiem....moze w pilce cos osiagnal ale po co wpieprzac sie butami do skladu Benhakkera. Krew mnie zalewa kiedy slysze te wszystkie "madrosci" naszych polskich ekspertow. To Benhakker ustala sklad a szanowni panowie moga jedynie pobawic sie w Footbal Manager lub cos podobnego.
Dla mnie Leo dobrze wybral Najbardziej wkurwia mnie za przeproszeniem te gadanie "ekspertow" takich jak szanowny pan Tomaszewski. Rozumiem....moze w pilce cos osiagnal ale po co wpieprzac sie butami do skladu Benhakkera. Krew mnie zalewa kiedy slysze te wszystkie "madrosci" naszych polskich ekspertow. To Benhakker ustala sklad a szanowni panowie moga jedynie pobawic sie w Footbal Manager lub cos podobnego.
No wlasnie mozna oczywiscie podywagowac tak jak my tutaj czy ten lepszy czy tamten ale to jest jego decyzja i po mistrzostwach zobaczymy czy sie nie pomylil
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Kogo widzicie w kadrze ?? - 06/06/2008 21:55
Kolejna fatalna wiadomość napłynęła z obozu reprezentacji Polski przygotowującej się do finałów piłkarskich mistrzostw Europy. Z powodu kontuzji na Euro 2008 nie wystąpi Tomasz Kuszczak - poinformowała TVN24.
Kolejna fatalna wiadomość napłynęła z obozu reprezentacji Polski przygotowującej się do finałów piłkarskich mistrzostw Europy. Z powodu kontuzji na Euro 2008 nie wystąpi Tomasz Kuszczak - poinformowała TVN24.
Odp: Kogo widzicie w kadrze ?? - 08/06/2008 18:48
Leo Beenhakker desygnuje do gry następującą "jedenastkę":
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Paweł Golański - Wojciech Łobodziński, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski - Euzebiusz Smolarek.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
jak dostanie paszport to od razu go powolac i tym samym zablokowac mozliwosc grania dla innych bedzie dobry - bedzie gral, bedzie do dupy - jego problem chociaz mysle ze na tle grajkow z euro, grajac we francji, dobrze wypadnie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.