POGOŃ -stal.m - 03/12/2020 10:29
No to po piaskownicy przyjedzie drużyna kierowana mocną ręką Ojrzyńskiego,który potrafi opracować taktykę pozwalająca na wygraną z naszymi żółwiami. 0-2
Odp: POGOŃ -stal.m - 03/12/2020 10:47
Strach się bać tej Stali, teraz tylko sercem 1 - 0 , jak przegramy, zniknie mój optymizm, na typowanie naszych wygranych może to pomoże. Robią mi na złość
"Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci"
Odp: POGOŃ -stal.m - 03/12/2020 14:34
Nasza gra jest jaka jest,każdy widzi. Stal pod wodzą Ojrzyńskiego się obudziła,chyba statystyki o ile się nie mylę też nie są z tym rywalem po naszej stronie,ale ja wierzę ,że wygramy stawiam 2:0
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Tak to prawda aczkolwiek przyznam się , myślałam ,że te statystyki są bardziej dla nas niekorzystne,a tu tylko 2 mecze na korzyść Stali. No cóż,tak czy inaczej statystyki nie grają, musimy szukać zwycięstwa i tyle
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Nasza gra jest jaka jest,każdy widzi. Stal pod wodzą Ojrzyńskiego się obudziła,chyba statystyki o ile się nie mylę też nie są z tym rywalem po naszej stronie,ale ja wierzę ,że wygramy stawiam 2:0
GRATY!!!
Dzięki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.