POGOŃ -stal.m - 03/12/2020 10:29
No to po piaskownicy przyjedzie drużyna kierowana mocną ręką Ojrzyńskiego,który potrafi opracować taktykę pozwalająca na wygraną z naszymi żółwiami.
0-2
Odp: POGOŃ -stal.m - 03/12/2020 10:47
Strach się bać tej Stali, teraz tylko sercem 1 - 0 , jak przegramy, zniknie mój optymizm, na typowanie naszych wygranych może to pomoże. Robią mi na złość
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: POGOŃ -stal.m - 03/12/2020 14:34
Nasza gra jest jaka jest,każdy widzi. Stal pod wodzą Ojrzyńskiego się obudziła,chyba statystyki o ile się nie mylę też nie są z tym rywalem po naszej stronie,ale ja wierzę ,że wygramy stawiam 2:0
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Tak to prawda aczkolwiek przyznam się , myślałam ,że te statystyki są bardziej dla nas niekorzystne,a tu tylko 2 mecze na korzyść Stali. No cóż,tak czy inaczej statystyki nie grają, musimy szukać zwycięstwa i tyle
Nasza gra jest jaka jest,każdy widzi. Stal pod wodzą Ojrzyńskiego się obudziła,chyba statystyki o ile się nie mylę też nie są z tym rywalem po naszej stronie,ale ja wierzę ,że wygramy stawiam 2:0
GRATY!!!
Dzięki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.