POGOŃ Szczecin - Ruch Chorzów - 09/04/2024 11:05
Nikt nie trafił niestety, to pozwolę sobie zacząć Nie ma innego wyjścia jak wygrać z Ruchem, o co by Oni nie grali i jak się nie spinali. Przyjeżdżają do Nas i łapią oklep i walczymy o TOP 3 bo górnik blisko, płasko się robi stawiam 3 - 1
P.s. Jak zdobędzieMY Puchar Polski wtedy w lidze możemy zająć i 10 miejsce mi ten puchar wszystko wynagrodzi
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: POGOŃ Szczecin - Ruch Chorzów - 09/04/2024 16:38
Ja mam tak samo dla mnie najwazniejszym meczem, jest ten 2 maja jesli wygramy, to on da nam pierwsze trofeum ,europejskie puchary,zapisanie sie w historii ,sławę i nieśmiertelność to będzie mecz o wszystko, mecz który dla wszystkich kibiców Pogoni będzie najwazniejszy w życiu , jak i najważniejszy w historii naszego klubu i wtedy to które miejsce zajmiemy w lidze nie będzie mialo znaczenia. Mamy jednak teraz dwa mecze u siebie ktore fajnie bylo by wygrać i co najważniejsze, oby bez wiekszej ilosci kontuzji bo juz nam Rafał wypadł 😕 5:0 a co tam.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Ja mam tak samo dla mnie najwazniejszym meczem, jest ten 2 maja jesli wygramy, to on da nam pierwsze trofeum ,europejskie puchary,zapisanie sie w historii ,sławę i nieśmiertelność to będzie mecz o wszystko, mecz który dla wszystkich kibiców Pogoni będzie najwazniejszy w życiu , jak i najważniejszy w historii naszego klubu i wtedy to które miejsce zajmiemy w lidze nie będzie mialo znaczenia. Mamy jednak teraz dwa mecze u siebie ktore fajnie bylo by wygrać i co najważniejsze, oby bez wiekszej ilosci kontuzji bo juz nam Rafał wypadł 😕 5:0 a co tam.
To wyczyn taki niespodziewany wynik trafić. Brawo. Inne wyniki czołówki w tej kolejce korzystne też dla Pogoni. Więc tym bardziej zacznij kolejny mecz z takim pięknym celnym typem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.