Wisła Płock - Pogoń Szczecin - 29/01/2020 13:01
Panowie i Panie, już za 9 dni rusza Ekstraklasa a za 11 nasza Pogoń rozgrywa swój mecz. Jako, że wszyscy już chyba stęskniliśmy się za najlepszą ligą świata oraz meczami naszej Pogoni, możemy zacząć powoli bawić się w typowanie wiosennych meczów. Oczekiwania wszyscy tu mamy duże, wszyscy pragniemy w maju świętować miejsce w pierwszej trójce ,jak będzie czas pokaże.Na pierwszy ogień mecz w Płocku,ja osobiście bardzo pragnełabym ,oprócz dobrego miejsca w tabeli na koniec sezonu, wzięcia przez Portowców rewanżu na drużynach z którymi ponieśliśmy porażki jesienią ( Płock,Raków,Sracovia) Okazja nadarza się już w najbliższej kolejce, super byłoby dobrze wystartować, dlatego ja postawie 1:2 i 3 punkty na początek, mam nadzieję wrócą z Portowcami do Szczecina.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Wisła Płock - Pogoń Szczecin - 31/01/2020 11:25
W końcu, kurde w końcu ! Start naszej kowbojskiej ligi, gdzie nie warto szukać normalności, tu jest fantazja połączona z finezją Pokonać takie tuzy jak Raków, ŁKS, to jest sztuka w tej lidze. To ekstraklasa, wiec kto wie, dwa razy piłka odbije się w odpowiednim kierunku, raz ktoś kopnie strzał życia i walczymy o puchary Stadiom rośnie, no wypadłoby do pełni szczęścia zaliczyć pudło ! A typ hmmmm, żeby nie powielać wyników 2-3
I want to play a game
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.