Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 12:32
Interesuje mnie tak z ciekawosci z jakich dostawcow internetowych sposrod wielu korzystacie, ile placicie miesiecznie i jaka szybksoc osiaga wasze lacza i oglnie czy jestescie zadowleni z ich uslug?
Ja obecnie korzystam z uslug sieci CNS 2 ktora ma siedzibe na Bukowym place 60 zl miesiecznie ,predkosc lacza mam dobra(hula az milo) ,w sieci znajduje sie 20 osob ,jedyne co mnie denerwuje to ograniczenie sciagania...
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 12:37
ja jestem w SMSNET. place 65 zeta miesiecznie, transfer max 16kb/s ale i tak tego sie nie wyciagnie ogolnie nie polecam ale im antyreklame zrobilem jedynym plusem jest to ze ostatnio prawie caly czas net dziala
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 12:49
Helion, domena: internet.v.pl predkosc 25 kb/s (w porywach do 40) 65 zl miesiecznie nie pamietam ogolnie nei narzekam wszystko dziala sprawnie internet mam juz dosyc dlugo...i moze ze trzy razy netu nie mialem (najdluzej 1,5 dnia)
|
|
|
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 12:55
Ja tam mam w jakimś Gryfnecie (od razu kablówa leci).Płace 50 zł (ale zapłaciłem z góry i wyszło taniej ) Nie znam sie tych liczbach, ale pisze że mam szybkość 100 Mb/s (mi tam to starcza).Ogólnie jestem zadowlony chociaż czasem mnie wkurza.A i jeszcze strasznie długo czekałem na założenie.
P.S: Jak się przelicza Mbs na kbs ??
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:04
Ja mam noestrade, jeszcze bez limitów, prędkość coś około 600 kb/s podzielone na 4 kompy, płacę miesięcznie ok. 40 zł. i 10 zł. dodatkowo sąsiadowi za prąd, bo ma całą dobę włączony komp, który jest serwerem....duży plus, że jest bezawaryjna w zasadzie (mam ją ok. 1,5 roku i może były ze dwie awarie i to nie dłuższe niż 2-3 godz.) Teraz podobno wprowadzili niestety limity ściągania ale mnie to nie tyczy :-)
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:20
A ja nie wiem jakiego mam dostawce...ale w kazdym badz razie nie polecam go net chodzi chujowo...o transferach przy sciaganiu to nawet juz nie wspomne..aha...i place 50 zl.
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:23
> Ja mam noestrade, jeszcze bez limitów, prędkość coś około 600 kb/s podzielone na 4 kompy, płacę miesięcznie ok. 40 zł. i 10 zł. dodatkowo sąsiadowi za prąd, bo ma całą dobę włączony komp, który jest serwerem....duży plus, że jest bezawaryjna w zasadzie (mam ją ok. 1,5 roku i może były ze dwie awarie i to nie dłuższe niż 2-3 godz.) Teraz podobno wprowadzili niestety limity ściągania ale mnie to nie tyczy :-)
Cii bo namierza was ze dzielicie neo i bedziecie mieli wizyte pani/pana z tepsy
Co do neo to oplacalo sie brac przed limitami na czas nieokreslony i teraz nie ma problemy z limitami (nie maga sila wcisnac nowej umowy) teraz z limitami to kicha, o dzieleniu juz nie wspomne
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:42
Ja tez nie wiem jaka mam predkosc ale jestem w firmie OMEGA SZCZECIN.Predkosc nie jest rewelacyjna ale jedno co jest dobre to serwer w ktorym sa filmy, muza, gry...
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:42
> ..::śmiel@q::.. Ja tez mam gryfneta . Taki sobie jest !
A ile czekałeś na założenie ?? Bo ja poł roku od założenia klablówki....Dopiero jak się ich zjechało to coś zrobili.Ważne że miarę tanie i że wogule jest
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:44
> ja korzystam w firmy FLASHNET nie narzekam tylko ostatnio cos kombinuja place 70 zl a transfer zalerzy ale 25-30 KB/s wyciagam nieraz wiecej zalerzy
>
>
Ta sama firma ten sam abonament raczej nie narzekam
|
|
|
|
Odp: Dostawcy internetowi ... - 19/09/2004 13:59
a ja jestem w osiedlowej sieci którą ziom z klatki założył parę chyba juz lat temu, ja jestem jakieś półtora roku w sieci i trzeba powiedzieć że ciągle się poprawia transfer, teraz mamy 1 MB DSL na kilkanaścioro masek co daje mi transfer max przeważnie w nocy w granicach 120 kb/s jedynym minusem jest zakaz używania w ciągu dnia Emula Kaazy itp.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
- 1
- 2
- 3