Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FANATICS POMORZANY - SPOTKANIE W SPRAWIE SZALI !!! - 23/04/2004 17:12
> > Nastal chaos...
I w ten zbity i stłoczony w wyłomie tłum, prosto w pyski
> koni, prosto w twarze jeźdźców bluzgnęły nagle ogniem i ołowiem hufnice i
> taraśnice, zagrzechotały hakownice, huknęły piszczały, gęstą ulewą sypnęły się
> bełty z kusz.
Człowieku nie siej herezji ! Jaki chaos poprostu
> fanclub(ultras) nowy i juz !
Ozesz, srogim dzwiekiem zabrzmialo...Jak napisal Hilkowaty ponizej...FC ? :/
Ja sieje herezje? :-) Oj, cos Ci sie myli z wypowiadaniem wlasnego zdania...a o ile sie nie myle to zasadnica roznica ;-) ... A, druga sprawa to...Zdecyduj sie wreszcie czy to jest FC (Dzielnicowy FC?) czy to jest grupa Ultras ? Bo ja za ch*** juz nie wiem, jeden pisze to, drugi tamto...Zgadzam sie z Helmutem, niepotrzebne podzialy...Oj, bedzie srogo...Pozdrowionka..
Hilek - A.S - Boży Wojownicy [Ostatnio edytowane przez `gandalf: 2004-04-23 17:14]
|
|
|
|
|
|
Odp: FANATICS POMORZANY - SPOTKANIE W SPRAWIE SZALI !!! - 23/04/2004 19:43
No chyba nie wszyscy będą na meczu mnie najprawdopodobniej
> nie będzie...A co do wyjazdu ja też mam mature a jadę więc się tu nie wykręcaj
> ;-)
Nie wykrecam sie... duzo bym dal zeby pojechac.. ale wyszlo jak wyszlo.. i nie jade... trudno sie mowi i zyje sie dalej. Ok to jak nie w czasie meczu to pojawie sie we wtorek.
|
|
|
|
|
|
Odp: FANATICS POMORZANY - SPOTKANIE W SPRAWIE SZALI !!! - 23/04/2004 23:04
>
> ... A, druga sprawa to...Zdecyduj sie wreszcie czy to jest FC (Dzielnicowy FC?)
> czy to jest grupa Ultras ? Bo ja za ch*** juz nie wiem, jeden pisze to, drugi
> tamto...
Nowa grupa kibicowska lepiej ??
--------
Lepiej, lepiej )))
Mam nadzieje ze napijemy sie czegos w drodze do Gdynii, ok ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SZALIK FANATICS POMORZANY - PROJEKT KONCOWY !!! - 25/04/2004 12:54
Slawekk
postaram się pojawić na spotkaniu, ale nic nieobiecuję, bo mam trening.Napisałem Ci na mejla, ale dostałem zwrota to piszę tutaj...Chodz mam nadzieję, że uda mi sie wyrobić .
Właśnie kase też już trzeba wziać czy to czysto organizacyjne spotkanie?.
Wszyscy do Gdyni, ale zapewne jak pare osob z Pomorzan pojedzie to będzie dobrze, a pozatym niewiadomo czy będą jeszcze miejsca jak ktoś by teraz się złosił do wyjazdu.Ja niestety niepojade
|
Pogoń The Best Tak Było I Jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|