Ty nie pisz tyle i nie kontroluj mnie, a za to szukaj dalej . Mam jakieś podwójne, które mogę opchnąć, a Ty od razu myślisz, że to wałek... Pozdro i udanego dzisijeszego dnia (imprezy/melanżu) i całego 2005 roku.
-bordowo-granatowy z napisem POGOŃ SZCZECIN
-szalik z napisem POGOŃ SZCZECIN i z psem koło herbu
-szalik Legii z napisem LEGIA MISTRZ
-unikatowy szalik Stali Szczecin(wyprodukowano 150 sztuk)
Odp: Wasze szale - 04/01/2005 14:39
Ja mam 3 szaliki:
1 : Pogoń Ultras (z drugiej mańki Portowcy)
2 : Łączony Pogoń Legia ,,zawsze razem,, ;]
3 : Legii Warszawa w paski, z malutkim herbem!
Odp: Wasze szale - 10/02/2005 10:53
Moja zonka posiada szal Grochowa czarny ,,tam gdzie nie ma prawa rzadzi Legia Wa-wa,, A ja Aik Stokholm i Hammarby Stokholm
Odp: Wasze szale - 28/02/2005 17:20
Aa o to i moje szale :
Ac Milan (La Gloria Della Lombardia-Forza Milan)
2x Pogoń (Klub gryfa ponad wszystko -Pogoń Szczecin- niedamy zginąć naszemu klubowi , oraz ten w pasy z lotto )
Legia Warszawa (Mam tak samo jak ty miasto moje a w nim- Legia- Warszawa czeka na zwycięztwo twe)
Odp: Wasze szale - 28/02/2005 19:13
ja mam 3 szale Pogoni, Legii i Pogon Legia ale Pogoni to jest moj pierwszy szal Pogoni jaki mam (dostałem go na poczatku lutego tego roku ;]) i dostałem go od osoby ktora wlasnie mnie nauczyla kibicowac Pogonii ;]
Odp: Wasze szale - 28/02/2005 19:27
apropo szali poszukuje jakis z zagranicy dla kolegi kolekcjonera z Węgier
musi byc dobry stan i cena najlepiej niska
Odp: Wasze szale - 28/02/2005 19:48
ja jestem w posiadaniu szalikow liverpollu 3 kupilem jak bylem na meczu
borusia-liverpoll kazdy inny oczywiscie- borussi, arsenalu , austri wieden,rapidu no i ukochanej Pogońi
Odp: Wasze szale - 28/02/2005 19:49
z szali Pogoni to mam 3
1.Jednostronny
2.same barwy granat i bordo
3.z gryfem i flaga Polski po boku
I jeden Legii ''LEGIA ULTRAS" z "e(L)ka
a zza granicznych jakies niemieckie a taki dobry z nich to Bayernu
Odp: Wasze szale - 28/02/2005 21:59
Ja mam 1 szalik Pogoni.Kiedys mialem 2 ale zgubilem na meczu i jeszcze mam szalik cracovi ktory dostalem w prezencie
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.