Odp: Wasze szale - 24/05/2010 19:14
Taki byłem zaaferowany tym finałem i ogólną atmosferą że nawet nie zorientowałem się iż przegapiłem ten oto okolicznościowy szaliczek...
Gdyby ktoś przypadkowo miał zakupionych parę sztuk ewentualnie możliwość zakupienia to niech pilnie podbija do mnie!!!
Numokebe twój post zdaje się że nieaktualny
Ostatnio edytowany przez: 1973, 24 maja 2010, 19:30 [3 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 25/05/2010 19:35
Jakiś czas temu zakupiłem go za 25 złotych... i tyle jest moim zdaniem wart, maksymalnie trzy dyszki...
tak poza tym to na 99% reedycja!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
szal na 100% dorabiany na allegro był dostępny od jednego gościa z drugim wzorem szala "niebiesko-czerwoni" za grosze.
Pozatym teraz najbardziej unikatowe szale przez dorabiające kurwy można kupić za grosze...
Odp: Wasze szale - 27/05/2010 01:49
i powiem tyle na bak typy z turzynu bo niebiesko czerwoni w 3 wielkościach można bylo u nich kupić !
jebać reedycje ! nie po to zbieramy kurwa szale by jakas niedoruchana kurwa zarabiała hajsy na tym !
i powiem tyle na bak typy z turzynu bo niebiesko czerwoni w 3 wielkościach można bylo u nich kupić !
jebać reedycje ! nie po to zbieramy kurwa szale by jakas niedoruchana kurwa zarabiała hajsy na tym !
Niestety, reedycji wychodzi coraz więcej i co rusz niby jakiś unikat pojawia się w zajebistym stanie... niewiele możemy na to poradzić; jedynie wzajemnie się czasem ostrzegać.
Biznesik kwitnie a tego typu handlarze,straganiarze mają głęboko w dupie czy to reedycja czy doróbka itp. smutne ale prawdziwe
Odp: Wasze szale - 31/05/2010 19:25
Pomyślałem że się pochwalę w końcu swoją kolekcją
Zdjęcia trochę bez ładu i składu, bo nie mam zbytnio czasu żeby to dokładnie ogarnąć i porozwieszać
Ile mniej więcej jest wart ten szalik zakładając że jest w bd stanie?
szal na 100% dorabiany na allegro był dostępny od jednego gościa z drugim wzorem szala "niebiesko-czerwoni" za grosze.
Pozatym teraz najbardziej unikatowe szale przez dorabiające kurwy można kupić za grosze...
Spcecialnie dla kolegi
http://www.allegro.pl/item1057259130_szalik_kibica_pogon_szczecin_tylko_10_zl_sztuka.html
10zł !!!!!!
Nie reedycja bo chodzi o wymianę na szalę sprzed 2lat )) Takich wałków sobie nie robimy
Edit: chodzi mi o to, że wymiana była 2 lata temu unikat za unikat
Danmark, Helsingborgs oraz Sverige (dwustronne) - 10 zł
Forza Juve oraz Wisła (jednostronne) - 15 zł
Cracovia oraz Kolejorz (dwustronne) - 20 zł
Real Madrid oraz Milan A.C. (dwustronne) - 30zł/40 zł
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.