Odp: Wasze szale - 31/10/2004 00:08
Ja tam mam dwa szaliki Pogoni, jeden z napisem portowcy, a drugi ten standartowy Pogoń na granatowo bordowym tle. Dodatkowo mam jeszcze Barcę, Borussię i Spartak.
Odp: Wasze szale - 23/12/2004 14:49
Ja mam 3 szaliki Pogoni:
#1 to my najwierniejsi...Pogń Szczecin ( z głową buldoga)
#2 Jednostronny z napisem POGOŃ
#3 jakis tandetny z napisem Pogoń z jednej strony ma głowę gryfa a z drugiej piłkę
Odp: Wasze szale - 23/12/2004 15:41
a propo szali mam pytanko gdzie mozna kupic szalik Legii lae caly Legi bo widzialem tylko Legia Pogoń
i ile taki szal kosztuje
Odp: Wasze szale - 23/12/2004 16:39
Ja mam
1. Forza Pogoń
2. Legia duma potęga sława honor tradycja
3. Polska (z gazety) miałem kiedyś zwykły Polski ale jak byłem mały mama mi go zabrała i dała komuś na urodziny
4. Manchester United
a poza tym to mam ze dwa szaliki taki brązowy i czrny ciekawe czy ktoś takie ma
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
jak ostatnio byłem w Fali to widziałem tam takie różne z płonącymi czaskami albo z samymi czaszkami był jeden nawet z podobizna Krzyka
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.