Odp: Wasze szale - 01/09/2009 14:56
No i kupiłem sobie ten szalik Legia&Pogoń. Dobry,gruby,dwustronny szalik choć stary(herb legii stary )Przy okazji spróbowałem L energy A oto moja skromna kolekcja: SZALE
Ostatnio edytowany przez: DavidPS1948, 1 września 2009, 15:04 [1 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 01/09/2009 16:03
Nikt z kibiców Legii tego pseudo herbu (trumna) nie toleruje. Wątpię aby ktoś kupował te szale, jedyny prawdziwy herb to ten który kolega wyżej wkleił.
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Wasze szale - 02/09/2009 17:14
CHODZIŁO MI O TEN, KTÓRY POKAZAŁ SZYMEN
TEN SZAL, KTÓRY POKAZAŁEŚ TEŻ MI SIĘ PODOBA, ALE RACZEJ NIE MAM ŻADNYCH NIE SPOTYKANYCH SZALI, A Z TEGO CO WIDZĘ MASZ CAŁKIEM SPORĄ KOLEKCJĘ
Odp: Wasze szale - 02/09/2009 18:04
Ja mam jeden jedyny szalik w domu ! Pogoń Szczecin '' To My Najwierniejsi ''. Stary szalik dostałem od Ojca gdy miałem około 8 lat !
Odp: Wasze szale - 09/10/2009 20:46
Witam wszystkich, chciałbym się podzielić się z wami moimi szalikami mam tylko dwa ale niebawem moja kolekcja trochę się wzbogacić
są to szaliki Reprezentacji Polski i Pogoni z Legia
Witam wszystkich, chciałbym się podzielić się z wami moimi szalikami mam tylko dwa ale niebawem moja kolekcja trochę się wzbogacić
są to szaliki Reprezentacji Polski i Pogoni z Legia
tego zgodowego nie chcialbys odpsrzedac?
'na pierwszym planie zaufanie,szczerośc,prawda, wysoko garda dla frajerów jazda!'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.