Odp: Wasze szale - 12/08/2009 20:37
Dzieło mojej Babci z 1988 roku, nawet się trzyma jak na swoje lata. Dumnie w podstawówce go nosiłem , a teraz przekazałem go Synkowi.
Ostatnio edytowany przez: Jacck, 12 sierpnia 2009, 21:04 [8 raz(y)]
Szale Wielkopolskie Podziemie Pogoni 04 zostały dorobione, wszystkie szale które pokażą się w sprzedaży są nędznymi duplikatami nie wartymi 15 zł!!!
Naszych szali wyszło zaledwie 10 sztuk. Nie dajcie się oszukać przez skurwielów którzy chcą zarabiać na szalach!!!
Pozdrawiamy
WPP04
Tak dla formalności, to wyszło 20 szt. Robiłem je z Lakersem. 10 poszło dla Legii i 10 dla nas. Jeszcze rok temu miałem 2 szt. ale jedną sprezentowałem ... a drugi mam ganzen zeit
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Szale Wielkopolskie Podziemie Pogoni 04 zostały dorobione, wszystkie szale które pokażą się w sprzedaży są nędznymi duplikatami nie wartymi 15 zł!!!
Naszych szali wyszło zaledwie 10 sztuk. Nie dajcie się oszukać przez skurwielów którzy chcą zarabiać na szalach!!!
Pozdrawiamy
WPP04
Tak dla formalności, to wyszło 20 szt. Robiłem je z Lakersem. 10 poszło dla Legii i 10 dla nas. Jeszcze rok temu miałem 2 szt. ale jedną sprezentowałem ... a drugi mam ganzen zeit
dla mnie to czyste frajerstwo z ta reedycja ... Szalk za który bylem w stać bardzo duze pieniadze z dnia na dzień stracił wartość . Ciesze się teraz ze nie straciłem tyle kasy ...Typek co tą reedycją zrobił nie wazne skąd jest czy z (L) Pogoni Zagłebia Wigier czy HSV to frajer co dla kasy zrobi wszystko...
Pozdrawiamy
WPP04
dla mnie to czyste frajerstwo z ta reedycja ... Szalk za który bylem w stać bardzo duze pieniadze z dnia na dzień stracił wartość . Ciesze się teraz ze nie straciłem tyle kasy ...Typek co tą reedycją zrobił nie wazne skąd jest czy z (L) Pogoni Zagłebia Wigier czy HSV to frajer co dla kasy zrobi wszystko...
Odp: Wasze szale - 21/08/2009 13:11
nie nie ale mozna go kupic w sklepie na turzynie, w tym co sie wchodzi przez drzwi normalnie i tam sprzedaja nie legalnie
Jedynie moglibysmy sie dogadac w sprawie tego po prawej najbardziej oraz Piast Szczecin
dzis bylem na turzynie i potwierdzam swoje slowa ze mozna kupic ten szalik laczony za 30zl.
Ostatnio edytowany przez: Kuba., 21 sierpnia 2009, 15:28 [1 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 29/08/2009 23:28
JA Z TAKIM PYTANIEM, CZY W SZCZECINIE MOŻNA KUPIĆ SZAL (W SKLEPIE) MIASTO MOJE A W NIM... (LEGIA WARSZAWA) ? JEŻELI TAK, PROSZĘ O ODPOWIEDŹ GDZIE
Odp: Wasze szale - 30/08/2009 20:07
Mam pytanko.Gdzie mogę kupić fajny,GRUBY szalik Pogoni?Bo chciałem wczoraj na meczu ale to są "szamaciaki".Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.