Odp: Wasze szale - 18/06/2009 22:18
Ani Melanż Group, ani Zachęta nie jest do ogarniecia Szaliki Zachęty narazie niedostępne wogóle, a wiem, że nikt swojego nie odda... kotwica już poszl
ła hehe , nie wiedziałem, ze tak szybko
Odp: Wasze szale - 19/06/2009 18:16
Właśnie może ktoś chce się pozamieniac na szale? mam dużo ciekawych =] bardzo fajny mam juventusu turyn "forza juve"
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
Odp: Wasze szale - 20/06/2009 00:32
JLB, a nie masz jakiegoś znajomego, który chętniej pozbył by się tego szala (bez różnicy czy wymiana czy sprzedaż) ?
Na pierwszym planie zaufanie, szczerość, prawda, wysoko garda, dla frajerów jazda!
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun - Legia & Pogoń!
Odp: Wasze szale - 24/06/2009 13:24
Hi Hi Hi xD a ja mam szalik zaglebia skrojony nad morzem przez kolezke ;];p planuje go spalic;] poki co sluzy jako szmata do butów xD
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
Odp: Wasze szale - 22/07/2009 20:59
Dostane gdzies pasiaka Pogoni tylko nie tego co jest w pamiatkach ze sklepiku z galaxy tylko robiony przez kibicow.Wole zeby kasa poszla na cele kibicowskie.
Odp: Wasze szale - 29/07/2009 21:29
Może ktoś z Majowego zdradzić (o ile to możliwe ) krótką historię tego szaliczka "drink team Majowe" gdyż pierwszy raz go widzę?!
...automatycznie pada pytanie czy istnieje możliwość nabycia owego "cacka"
Oj, jako osoba pochodząca z Majowego wspominam chłopaków bo parę lat temu jako gówniarz grałem z nimi w piłkę na boichu Z tego co mi się wydaje to "ekipą" są żadną. Po prostu od wielu lat stałą ilością osób uderzają na Pogoń i wpadli na taki pomysła zrobienia szalików, a nazwa "Drink Team" jest bardzo adekwatna do ich profilu sportowego...
Odp: Wasze szale - 09/08/2009 10:51
Szale Wielkopolskie Podziemie Pogoni 04 zostały dorobione, wszystkie szale które pokażą się w sprzedaży są nędznymi duplikatami nie wartymi 15 zł!!!
Naszych szali wyszło zaledwie 10 sztuk. Nie dajcie się oszukać przez skurwielów którzy chcą zarabiać na szalach!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.