Przy prawie czterech stówkach samej Legii to "szali których nie mam..." zabrzmiało troszkę groteskowo
prawie pieciu stowach Panie kolego
no to widze kurwa fantazja pełną gębą!
podziw dla takich zapaleńców, pzdr!
gdzie ty to trzymasz
mam pojemna szafe
Tak na poważnie jakby ktoś mial cos czego nie mam zapraszam na gg lub pw.(moge odkupic lub wymienic)
Tutaj mozna obejrzec moja kolekcje:
www.szalelegii.pl.tl
Odp: Wasze szale - 15/12/2008 16:57
POSZUKUJE SZALI DO KOLEKCJI :
FC POLICE (byle nie ten żółty )
ZACHĘTA
FC DĘBNO
FC CHOCIWEL
WIELKOPOLSKIE/ POZNAŃSKIE (?) PODZIEMIE POGONI
GRYFINO
Odp: Wasze szale - 15/12/2008 19:31
Interesuję się bardzo szalami FClubowymi i zgodowymi (Legia i Pogoń) i o tym szalu nic nie słyszałem nawet.
Pogoniarzu skąd wziąłeś ten baner?
PSmks -Wielkopolskie Podziemie Pogoni 04 jak już pisałem szal nie do zdobycia praktycznie. Jestem z WLKP , znam kibiców Dumy Pomorza stąd ale nikt nie zna osób z tamtej grupy.
A też bym go wiedział w swojej kolekcji
Interesuję się bardzo szalami FClubowymi i zgodowymi (Legia i Pogoń) i o tym szalu nic nie słyszałem nawet.
...też go wcześniej nie widziałem,koleżka podesłał mi fotkę i sam o niego pytał... dużo szali wychodzi po parę czy parenaście sztuk, rozchodzą się migiem a później to już tylko zostaje nam pocieszyć oko zdjęciem... ewentualnie "poruszyć niebo i ziemię" żeby coś takiego zdobyć
...też go wcześniej nie widziałem,koleżka podesłał mi fotkę i sam o niego pytał... dużo szali wychodzi po parę czy parenaście sztuk, rozchodzą się migiem a później to już tylko zostaje nam pocieszyć oko zdjęciem... ewentualnie "poruszyć niebo i ziemię" żeby coś takiego zdobyć
z dupy szala nie wytrzaśniesz łatwiej już będzie z tym niebem i ziemią spróbować
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Wasze szale - 16/12/2008 16:54
Stołczyn i Mokotów widzialem ten szla próbowałem ogarnąć koleżkę z Mokotowa ale nawet i on tego nie mógł załatwic . Reedycjaby się przydała
Odp: Wasze szale - 16/12/2008 17:00
szalik 110% anty Lech zakupiony, gosciu na turzynie miał jeszcze pare innnych, miedzy innymi ten z panorama Warszawy, "Legionisci" i wyzej wspomniany 110% anty Lech
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 16 grudnia 2008, 18:39 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.