Odp: Wasze szale - 20/12/2006 10:43
Kolego mi przeslal linka z allegro - niby jakis unikat rodem z Anglii, nie przegladalem dokladnie tematu - czy takowy sie tu juz pojawił, czy też nie, wiec wklejam.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
szczerze unikat to to napewno nie jest a jest strasznie zjebany...chociazby kolor szala,brak kreseczki nad n, no i ten ,,gryf",sam posiadam ten szal i uwazam ze gorszego to chyba jeszcze nie widzialem...
Wasza nienawi¶ć daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wasze szale - 19/01/2007 08:59
nie chcialo mi sie przez jakis czas pisac,wiec nadrabiam:
1.Kotwica Kołobrzeg ,,Kołobrzeg moim miastem,Kotwica moim klubem:
2.Chemik Police,, Żółto Zieloni" wersja żółta
3.Chelsea Londyn ,,Chelsea,Stamford Bridge"
4.PSG ,,Ici c'est Paris" prosto z Paryża
5. Polska-Niemcy ,,Cedynia,Grunwald,Dortmund" robiony na M¦
6.Costarica-Polska przywieziony z niemiec z M¦
7.Costarica przywieziony z Niemiec z M¦
8.Polska ,,jak powiedzial stary góral.."
9.Hooligans,,Kategorie C"
zdjecia beda za jakis czas
Wasza nienawi¶ć daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wlasnie chodzilo mi o "Vicemistrzostwo" a takie szale (tzn. okolicznosciowe) cenie sobie najbardziej Vasyl nie chce mi sie wierzyc azeby tego typu szale mozna bylo kupic w fali do ktorej notabene czasami zagladam a poza tym szal ten ma prawie siedem lat i od czasu kiedy weszlo lotto rzadko kiedy mozna nabyc tego typu pamiatki...
odnosnie tego co wkleiles jedynie "lowcy zydow" Sochaczew zasluguja na uwage,reszta nic nadzwyczajnego...
apropos szala Polonii Bytom;nadal aktualne,rzekomo byles zainteresowany...
mam jeszcze na sprzedaz takiego diamencika jakby ktos reflektowal
Ostatnio edytowany przez: 1973, 14 lutego 2007, 22:10 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.