aukcje na allegro sa ubezpieczone wiec hajs otrzymasz zapewne z poworotem jesli zglosisz do allegro...ja czekalem na szal pojednaniowy Hutnik-Wisla -Craxa ale sie nie doczekalem a teraz juz czekam na zwrot hajsu...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wasze szale - 18/04/2006 16:08
A ja sie pochwale moim nowym nabytkiem. Jak ktos by chciał to pisa GG w profilu bo jeszcze pare zostało, a zawsze mozna dorobic Stwierdzilismy z Marcelem, ze wyszly sami zobaczcie ;] Dla porownania projekt w moim podpisie
kawał gówna (pezzo di m****) to wasza "profesjonalna" parodia z wyjazdu nakręcona przed,na i po derbach, ze 20 sek. pokazane z trybun, co najwazniejsze, ale warte większej uwagi według was było kamerowanie sklepu, o reszcie nie wspomnę polecam każdemu (chyba jeszcze dostępne na sslazio.pl). Ja tu spokojnie piszę do kolegi Ekipanta, a ty rzucasz mi tu mięsem, ale to dla ciebie typowe i waszej gwardii z sslazio.pl saluto
Roma jest obecnie bardziej prawicowa niz Lazio, ktore oprocz tradycji nie posiada tak wiele zorganizowanych grup prawicowych i skrajnie prawicowych.
Roma nie ma zadnej lewicowej tradycji.
To tak jakby powiedziec, ze Pogon ma tradycje metalowa i dlatego persony przychodzadze na stadion nie powinny miec pogladow "na prawo".
Amen.
Tak do tematu: ma ktoś na sprzedaż szaliczek Leeds ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.