Odp: Wasze szale - 17/03/2006 22:26
mam do sprzedania szal lechii Gdansk z jednej strony duzy napis lechia i na gorze Veni Vidi Vici a z drugiej strony Chuligani Wolnego Miasta - Honor Klub Tradycja. Cena - 20zl gg:904004 Aktualne tylko do jutra
Ostatnio edytowany przez: barcish, 17 marca 2006, 22:33 [1 raz(y)]
nie wiem czy kradziona dostalem ta flage od kumpla zrewanzowal sie bo kiedys dalem mu szal .A ta stoji mi w pokoju czasem siostrzenica sie ja pobawi i nic pozatym wiec pisze moze ktos bedzie chcial i tyle w temacie . propozycja dalej aktualna
. Zresztą tło na nowej fladze (Wierni tradycji) również jest żółte............... Szalik, może wydawać się, że jest dla dziecka, ale celem nie było zrobienie szalika, typu Lads from Szczecin, czyli na czarnym tle, z napisami typu „Będziemy walczyć dopóki starczy sił”
Celem było zrobienie szalika Pogoni, z elementem lokalnego patriotyzmu, w tym przypadku nazwa i herb Polic.
Drobne poprawki; http://szort.pl/Szalik_Pogoni+Police
uspokoj sie troszke....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Widział już ktoś nowy szal Legia&Juventus , wczoraj na Turzynie taki widzialem
to trza bedzie sobie kupic
szkoda ze nie ma POGOŃ&JUVE
a po co taki skoro nie mamy zgody z Juve?? jużlepiej byłoby z SS Lazio wiadomo czemu..
..a ja jakos ni chujca nie moge zatrybic czemu,Ekipant moze mi podpowiesz
Edit
A ja tam mam takie same zdanie jak Ekipant i my chyba wiemy dlaczego zgoda z SS Lazio byłaby najlepsza ze wszystkich zagranicznych kibiców.
no to dobrze, ze tylko Wy wiecie pozdrawiam Nella Roma esiste solo la A.S. Roma !!!
komuna juz nie wroci wiec nadeszla era Lazio SS antyRoma i antyLivorno
nie zapominaj, ze w Romie jest mnóstwo grup skrajnie prawicowych Tradizione Distinzione, San Lorenzo, Ultras Romani, Boys i jeszcze trochę tego jest takze z tą AntyRomą to chyba nie, az tak do końca ale mamy może nie do końca, ale podobne poglądy, precz z lewactwem ! a na meczach z Livorno dzieją się wielkie rzeczy, zresztą pewnie czytales,słyszales koktajle mołotowa itp. duzo by o tym pisać, ale zostawimy to na inny temat. W następnym sezonie bardzo mozliwe, ze pojedziemy do Livorno z chłopakami a i jeszcze ciekawostka, ostatnimi czasy na meczach Livorno u siebie zamiast hymnu klubowego leci hymn ZSRR, to jest dopiero super sprawa :/ pozdrawiam-saluti, C`e' solo l' A.S. Roma
Wracając do tematu! posiada ktoś szalik U.S. Palermo ?
Odp: Wasze szale - 02/04/2006 01:01
Ja mogę wymienić łączony szal "Lechia-Śląsk-Wisła" na taki jednostronny GRANATOWO-BORDOWY szal Pogoni, jakby co do gg 4763862
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
nie zapominaj, ze w Romie jest mnóstwo grup skrajnie prawicowych Tradizione Distinzione, San Lorenzo, Ultras Romani, Boys i jeszcze trochę tego jest takze z tą AntyRomą to chyba nie, az tak do końca ale mamy może nie do końca, ale podobne poglądy, precz z lewactwem ! a na meczach z Livorno dzieją się wielkie rzeczy, zresztą pewnie czytales,słyszales koktajle mołotowa itp. duzo by o tym pisać, ale zostawimy to na inny temat. W następnym sezonie bardzo mozliwe, ze pojedziemy do Livorno z chłopakami a i jeszcze ciekawostka, ostatnimi czasy na meczach Livorno u siebie zamiast hymnu klubowego leci hymn ZSRR, to jest dopiero super sprawa :/
da sinistra a destra e da destra a sinistra
gialorosso pezzo di m****
Odp: Wasze szale - 03/04/2006 21:36
Sorki, nie miałem internetu przez dwa tygodnie.
Nie wiem co Ci przeszkadza. Szalik został już wykonany, w najbliższym czasie odbiór, nie jest to jedna sztuka tylko troszkę więcej, co znaczy że nie spodobał się tylko mi ale też paru innym osobom.
Tyle, nie chcę się kłócić o szale, wązne że projekt doczekał się realizacji.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 15 kwietnia 2006, 19:34 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
P.S
Roma jest obecnie bardziej prawicowa niz Lazio, ktore oprocz tradycji nie posiada tak wiele zorganizowanych grup prawicowych i skrajnie prawicowych.
jednak tradycja jest najwazniejsza a tworzenie sie grup prawicowych przy klubach o tradycjach skrajnie lewicowych to jakis chory paradoks...u Nas tez mozna go zaobserwowac na podstawie kibicow jednej z polskich druzyn...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wasze szale - 06/04/2006 21:07
Kurde wczoraj wygrałem licytacje szalika Pogoń Hooligans .Napisałem do manego już 3 maile i nie odpowiada :/Co moge zrobić??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.