Przy przeprowadzce wiele rzeczy gdzieś się zapodziało ale powoli ogarniam wszystko moge dodać że jest to szal SUPER LEGIA który został mi podarowany na żylecie przez jednego z Warszawskich kibiców, oj dawno to było
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
No ja kolejne cudo w domu znalazłem i z tego co widze w kolekcji nie masz tego eksponatu musze fotke zrobić
To gdzie Ty trzymasz swiete barwy
Przy przeprowadzce wiele rzeczy gdzieś się zapodziało ale powoli ogarniam wszystko moge dodać że jest to szal SUPER LEGIA który został mi podarowany na żylecie przez jednego z Warszawskich kibiców, oj dawno to było
hehe wiem gdzie Cie znalezc
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wasze szale - 12/03/2006 22:51
Pogoń,Pogoń-Legia,3x Legia,2x lech,cracovia,wisła,groclin i z zagranicznych Barcelone i Mallorce. Kolekcja się powiększa z czasem <lol>
No ja kolejne cudo w domu znalazłem i z tego co widze w kolekcji nie masz tego eksponatu musze fotke zrobić
To gdzie Ty trzymasz swiete barwy
hehe wiem gdzie Cie znalezc
Ale przecież na internecie wszyscy są anonimowi
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Wasze szale - 17/03/2006 12:54
A dla mnie ten szalik to jak dla dziecka - niepodoba mi sie tzn. niepodoba mi się napis Pogoń i barwy niebiesko czerwone.Mysle ze tak samo jak flagi tak tez i projekty szalikow powinny byc przez kogos nadzorowane. Reszta w tym szaliku jest ok oprocz wymienionych motywow.
Odp: Wasze szale - 17/03/2006 14:09
No to moja skromna kolekcja:
1 Legia & Pogoń (Zawsze razem)
2 Legia Warszawa (Fanatycy z łazienkowskiej )
3 CWKS Legia ( Misztrz -Puchar-Superpuchar 1994 [idealny stan jak by przed chwila go wyprodukowano ])
4 Mistrz Polski 1995 Legia
5 Pogoń '04
6 Legia & Pogoń (Zwykły )
7 Deyna Legia (Znienawidzeni w Polsce , Uwielbiani w Warszawie )
8 Legia Warszawa (miasto moje a w nim...)
9 Pogoń Szczecin (zwykly )
10 Portowcy Szczecin (z data w Tle
11 Pogoń Walcząca ( DO KOŃCA...)
12 Barwówka Pogoni
13 Legia Warszawa (Legia jest Mistrzem Polski ! Legia Najlepsza Jest ! [bardzo stary])
14 Fc Wałcz (Pogoń & Legia)
15 Lech
16 Tylko Pogoń (Pogodno)
17 Polonia Niewiadom (mocna nazwa )
18 ManU
19 Borussia D.
20 Borussia M.
jeszcze jakies dwa niemieckie
Odp: Wasze szale - 17/03/2006 22:15
Raczej nic nie mam do zoltego tła - może być. Skoro nikt nie zgłasza sprzeciwu to oczywiscie ze moze byc taki szalik. Natomiast osobiscie oceniajac ten projekt twierdze ze nie posiada on zbyt wysokich walorow ktory by wskazywaly na to ze szalik moze sie podobac - chociaz nie chce sie wypowiadac za wiekszosc. Faktycznie mysle ze dla stylizowanego napisu moze przewazyc argument patriotyzmu lokalnego - bo to dobry argument ale mimo wszystko mozna bylo ten napis zrobic jakos bardziej wzglednie - zreszta nie wiem, moze sie znowu czepiam. Pozdr.
Odp: Wasze szale - 17/03/2006 22:23
Dla mnie szalik jes w miare , najbardziej mnie zastanawia jak wyjdzie ten szalik bo projekt skomplikowany jest i trudno bedzie go zrobic na szaliku dzianym . Predzej by wyszedl na tkaczu ale to juz inna bajka. Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.