to juz wiem kto mi go zgarnął sprzed nosa koles mial pilnowacx aukcji i Cie przebic..ale mu prad wysiadl a wtym czasie skonczyla sie licytacja :/ kurwa wiedzialem zeby nie czekac na ostatnia minute :/ jebac allegro i enea :/.
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
to juz wiem kto mi go zgarnął sprzed nosa koles mial pilnowacx aukcji i Cie przebic..ale mu prad wysiadl a wtym czasie skonczyla sie licytacja :/ kurwa wiedzialem zeby nie czekac na ostatnia minute :/ jebac allegro i enea :/.
Nie martw się, już wcześniej widywałem ten szal na Allegro. Na pewno się jeszcze trafi okazja... Tak na marginesie to polecam Snipa- nigdy nie spóźnisz się z licytacją, nawet jak enea nawali
poszukuje szala Pogoni ,,hooligans" w niebiesko-czerwona szachownice..stary
Chodzi Ci o taki?
Przedwczoraj kupiłem na Allegro. Pozdr.
Sprawdziłem i jeszcze taki szalik posiadam
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
dla zainteresowanych szale Fali M. i Dobrej Szcz. do kupienia w cenie 22pln.
aha w drodze sa juz szale Lacznosciowca a takze Pogoni 04 wiecej szczegolow na gg 4600659 lub meil [email protected]
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:24 [1 raz(y)]
dla zainteresowanych szale Fali M. i Dobrej Szcz. do kupienia w cenie 22pln.
aha w drodze sa juz szale Lacznosciowca a takze Pogoni 04 wiecej szczegolow na gg 4600659 lub meil [email protected]
Nie ladnie. Wiem od kogo bierzesz te szale. Jakby ktos chcial to zalatwie taniej - bez scinki dla siebie.
Vasyl jak kminisz od kogo biore to powinienes wiedziec iz scinka ta(trafne okreslenie) jest naprawde minimalana i niby dlaczego nie mialbym tych paru groszy dorzucic
poza tym sam zainteresowany tez nie ma nic przeciwko bo rozmawialismy o tym wielokrotnie,takze nie widze w tym jak to okresliles; nic nieladnego...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:25 [1 raz(y)]
Chodzi Ci o taki?
jakas propozycja konkretna??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Chodzi Ci o taki?
W sumie to szali nie zbieram, ale na alegro nie wystawie bo nie mam pewności że pozostanie u kibiców Pogoni, a sentyment pozostaje, dogadać się zawsze można
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Chodzi Ci o taki?
W sumie to szali nie zbieram, ale na alegro nie wystawie bo nie mam pewności że pozostanie u kibiców Pogoni, a sentyment pozostaje, dogadać się zawsze można
dzięki za szal..dosc długo go szukałem nowe sale doszły
1.Pogoń hooligans
2.Polska(dwustronny a napis Polska przedzielony dwoma flagami)
poszukuje jeszcze czarnego szla Pogoń hooligans i jednostronnego czarnego Pogon Ultras
Odp: Wasze szale - 16/02/2006 19:41
Nie trudno bylo sie domyslec iz jest to podrobka ale bardzo zalezalo mi wlasnie na szalu Dynama dlatego bralem ten.. jakby ktos posiadal jakis inny to chetnie zakupie..
Odp: Wasze szale - 16/02/2006 19:45
Wymieniłbym sie na szale jakiś Pogon najlepiej hooligans albo ultrasi albo łączony Pogon&Legia gg w profilu na szal Legi jak bede mial fotke to wkleje, a bede mial za pare dni
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.