Mozesz powtorzyc pytanie bo jest co najmniej nie zrozumiale, jak dla mnie
Ktoś napisał ze szalik na zdjęciu to szaliki fan clubu Legii i Pogoni z Wałcza, a to jest szalik ich regionalnego klubu Orzeł Wałcz.
..nikt Qrwac nie napisal iz sa to szaliki F.C. Walcz(nie wiem po kiego grzyba mnie cytujesz?!) tylko ze wyszly takowe,pozatym jak moglem pisac o nich skoro ty fote wrzuciles piec dni pozniej
ja pierdole czy tak ciezko troche pomyslec..
Odp: Wasze szale - 04/02/2006 22:02
Pogoniarz spokojnie to tylko forum, to nie koniec swiata zeby sie tak denerwować.
Jesli popełniłem bład to sorry, ale ktoś w poście wyzej jako za wzór szalika FC Wałcz dał fotke szalika Orła Wałcz.
Pogoniarz spokojnie to tylko forum, to nie koniec swiata zeby sie tak denerwować.
Jesli popełniłem bład to sorry, ale ktoś w poście wyzej jako za wzór szalika FC Wałcz dał fotke szalika Orła Wałcz.
ok tylko lekko zirytowalo mnie to iz zacytowales akurat moj post gdzie mialem malo wspolnego z ta fotka...
Pozdrowka
Odp: Wasze szale - 06/02/2006 21:17
Dzieki że wkleiłes moją fotke a tak wogóle to skąd wiedziałeż że to moje zdjęcie ?
Nie wiem z jakiego miasta jest FC z tego szalika bo na nim nie ma napisane.
Dzieki że wkleiłes moją fotke a tak wogóle to skąd wiedziałeż że to moje zdjęcie ?
Nie wiem z jakiego miasta jest FC z tego szalika bo na nim nie ma napisane.
Prosze bardzo.
Akurat widzialem jak montujesz swojego posta ze zdjeciem (jeszcze przed edycja), poprawilem link (a moze sam sie poprawil) no i postanowilem wkleic, bo ciekaw bylem tego FC.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.