Odp: Wasze szale - 21/01/2006 20:56
Nowe nabytki:
1.ultras Lech( dwustronny,polowa biala,druga niebieska ,napis przedzielony herbem)
2.Legia Warszawa (stary szalik ma z ponad 10 lat My żyjemy tylko dla Ciebie! )
3.Pogoń-Legia(łączony starszy szal)
4.Stary Mokotów(Legia)
5.Zagłębie Sosnowiec(starszy szal, na końca buldog)
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wasze szale - 22/01/2006 16:48
no w sumie tez szybko zniknęły z rynku..wzór fajny dlatego musiałęm go mieć w swojej kolekcji niedługo powinny dojść następne szale..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
trzeba było do góry kołąmi położyć Barce
heheeh Galacticos !!
hanysek odezwij sie do mnie na gg i pogadamy...a Vasyl wcale go nie dostał szukam szali Łowcy żydó i Łowcy hanysów...Vasyl nie napinaj sie bo wiem ze masz obydwa
doszły kolejne dwa szale:
1.Legia(jednostronny)
2.Pogoń(Lotto,,,klub Gryfa ponad wszystko,nie damy zginąć Naszemu kluboiwi")
Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 23 stycznia 2006, 10:54 [2 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 27/01/2006 10:47
Tego szalika raczej już niema do kupienia tak jak pisałem wcześniej były robione na zamówienie. Ja zakupiłem 2 takie szale ale jednego w szybkim tempie się pozbyłem a jeden wisi na ścianie ale jak zacznie się runda to przyda się na mecze .
Odp: Wasze szale - 27/01/2006 14:25
Chętnie kupie bardzo stary szalik Pogoni z napisem CZEKAMY NA MISTRZA...kiedys go mialem ale jakoś się mi gdzies zawieruszył
Odp: Wasze szale - 28/01/2006 19:52
nie pucuj się doszły dwa kolejne szale: wspomniany sal Błękitnych Stargard Szczecinski oraz Pogoni (stray szal bordowy,official hooligans)
FC Wałcz miły szalik od wczoraj w kolekcji (Dzieki Arek ). Fajnie tez wyszly szale Orła Wałcz prawdopodobnie niedlugo dolaczy do kolekcji
Mam na sprzedarz wymiane szale Lecha i Poloni Niewiadom , znajda sie jeszcze jakies zagraniczne .
aha i kupie szaliki Pogoni jak ktoś ma to prosze pisać na Gadu . Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.