jak chcesz oddac to dawaj mi . Pozdro
PS mam jeszcze szal lecha i poloni niewiadom nasprzedarz obydwa w bardzo dobrym stanie kazdy po 20 zł moge sie potargowac jak cos zapraszam na gadu
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Wasze szale - 14/01/2006 15:06
Nadal poszukuje 3 szali:
- Granatowo bordowy z białym napisem: "to My najwierniejsi POGOŃ SZCZECIN"
- Granatowo bordowy z żółtym napisem: "urodziliśmy sie dla ciebie,żyjemy dla ciebie MKS POGOŃ umrzemy dla ciebie"
- czarny z białym napisem: "pride of poland ULTRAS POGOŃ szczecin"
Wiem, że bedzie mi cięzko je zdobyć, ale jak macie któryś z nich to bym był zainteresowany. Cenowo napewno sie dogadamy!!
A może pogoniarz73 wiesz (albo masz na zbyciu ? ) gdzie je zdobyć ?
Ja chwilowo jestem w posiadaniu tego szala ale musze się skonsultowac z właścicielem co z nim zrobic
Oddawaj ULTRASA
Debeściak mam ten szalik Urodziliśmy się dal Ciebie ... ale nie jest on na sprzedarz,pamiątka dużo dla mnie znaczy
ULTRASA moge odsprzedać
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Ja chwilowo jestem w posiadaniu tego szala ale musze się skonsultowac z właścicielem co z nim zrobic
Oddawaj ULTRASA
Debeściak mam ten szalik Urodziliśmy się dal Ciebie ... ale nie jest on na sprzedarz,pamiątka dużo dla mnie znaczy
ULTRASA moge odsprzedać
To jak byś mógł odezwij sie na moje gg (w profilu) - albo zostaw w tym temacie jakieś namiary to sie odezwe i powiedz ile chcesz za niego!! ! Jeśli stan dobry to biore bez zastanowienia!! Pozdro
Nadal poszukuje 3 szali:
- Granatowo bordowy z białym napisem: "to My najwierniejsi POGOŃ SZCZECIN"
- Granatowo bordowy z żółtym napisem: "urodziliśmy sie dla ciebie,żyjemy dla ciebie MKS POGOŃ umrzemy dla ciebie"
- czarny z białym napisem: "pride of poland ULTRAS POGOŃ szczecin"
Wiem, że bedzie mi cięzko je zdobyć, ale jak macie któryś z nich to bym był zainteresowany. Cenowo napewno sie dogadamy!!
A może pogoniarz73 wiesz (albo masz na zbyciu ? ) gdzie je zdobyć ?
Jak na razie nie mam nic na zbyciu ale jakby cos sie "urodzilo" to bede mial cie na uwadze
poszukaj tez tutaj moze cos znajdziesz..
Pozdrowka
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 stycznia 2006, 20:38 [1 raz(y)]
Spoko rozumiem... mam nadzieje że uda mi sie go jakoś zdobyć,
ale jeśli chodzi o ULTRASA...
ULTRASA moge odsprzedać
...nadal jestem zainteresowany i czekam na jakiś kontakt z Tobą , chętnie go odkupie
... jakby cos sie "urodzilo" to bede mial cie na uwadze
Bym był wdzieczny jeśli bedziesz mial mnie na uwadze... dzieki A jeśli chodzi o tę stronke co podałeś, śledze ją w miare na bierząco... niestety niema tego czego szukam
Debeściak ja mam ten szal!
Niestety nie jest na sprzedaż...Życie.Szukaj dalej
No od Ciebie to myślałem że go dostane :> ehhh... .......................................................................................................................................................
Jak już kiedyś uda mi sie zdobyć te 3 szale które szukam to zamieszcze zdjęcia mojej skromnej kolekcji.
Pierwszy szalik tzn. łączony Iskierka Śmierdnica-Stal Szczecin mogę odsprzedać lub wymienić gdyż posiadam 2 takie szale. Jedyna taka okazja ponieważ szaliki były robione na zamówienie i niema ich w wolnej sprzedaży. Szalik jest nowy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.